Rijklaar afgeleverd

Onderhoud & reparatie

Coolrider met Rabobank logo

Zakelijk rijden op de Coolrider

De Coolrider is een elektrische scooter die zeer geschikt is voor zakelijk gebruik. Werknemers en klanten bereiken snel de gewenste locatie. Als bezorgdienst, woon-werkverkeer of dagtripjes: de elektrische scooter biedt veel (fiscaal) voordeel in de vorm van subsidieregelingen.

Coolrider voor de werknemer

Verschillende bedrijven maken gebruik van de elektrische scooter. Het koeriersbedrijf, de horeca, banken en schoonmaakbedrijven, elektrisch zakelijk rijden heeft de toekomst. De overheid stimuleert elektrisch rijden en is nauw betrokken bij de ontwikkeling hiervan. Omzeil het drukke stadsverkeer en parkeerproblemen. Val extra op met het bijzondere design en eigen bedrijfslogo. Met de Coolrider maak je het verschil.

 

De Coolrider in het kort

  • Elektrische scooter met een snelheid van 25 km per uur
  • Actieradius tot 60 km
  • Duurzaam en kostenbesparend
  • Ideale stadsscooter voor woon-werkverkeer of bezorgdiensten

 

Financiering en leasing opties

De elektrische scooter wordt voor stadsritten, woon-werkverkeer of ten behoeve van koeriersdiensten gebruikt. De kosten voor de aanschaf van de Coolrider zijn fiscaal aftrekbaar. Daarnaast profiteer je als onderneming bij de aanschaf van een elektrische scooter van een milieu investeringsaftrek. Voor privégebruik wordt een bedrag verrekend. Is de scooter voor de werknemer en betaal je als werkgever de aankoopsom? Dit heeft mogelijk fiscale gevolgen voor de werknemer. Je accountant weet alles over het gebruik van een elektrische scooter van de zaak.

 

Coolrider biedt financiërings- en lease opties. Bestel de elektrische scooter en betaal in maandelijkse termijnen zonder bijkomende administratiekosten. Neem voor de verschillende mogelijkheden contact met ons op.

Coolrider voor de klant

De horeca en het toerisme maken steeds vaker gebruik van de elektrische scooter. Zakelijke klanten krijgen de mogelijkheid om snel op hun volgende afspraak te verschijnen. Moeiteloos door het drukke stadsverkeer of genieten van de vrijheid: de Coolrider is de perfecte start. Wees onderscheidend en laat zien dat jouw bedrijf om duurzaamheid draait.

 

Voordelen van de elektrische scooter

  • De Coolrider rijdt met een snelheid van 25 km per uur
  • Royale actieradius van 60 km
  • Veilig de weg op dankzij verlichting, hydraulische schijfremmen en veiligheidsstandaard
  • Leverbaar in bijna alle kleuren en met eigen bedrijfslogo

 

Het toekomstige rijden

Zakelijke (buitenlandse) contacten zijn vaak korte tijd in de stad. Bespaar vervoerskosten en bied je klanten de nieuwe manier van rijden. Met de Coolrider verplaatst de klant zich moeiteloos door het drukke verkeer. Parkeerproblemen behoren tot de verleden tijd. Dankzij het alarm met achterwielblokkering staat de Coolrider altijd en overal veilig.

 

Binnen het toerisme en de horeca biedt de Coolrider nieuwe mogelijkheden. Van een ontspannen rit over landwegen tot het verkennen van de binnenstad van Amsterdam, de elektrische scooter is overal welkom. Geen vervuilende uitlaatgassen of hinderlijk lawaai: dat is de Coolrider.

 

Tip: laat weten wie je bent. Kies voor een elektrische scooter met gekleurde kappen, eventueel voorzien van bedrijfslogo.

Vrijblijvende proefrit

Zelf de Coolrider uitproberen? We bieden de mogelijkheid om deze vrijblijvend te testen. Vraag direct een proefrit aan, dan maken we een afspraak waarbij we rekening houden met jouw agenda.

 

Eén of meerdere elektrische scooters kopen, we leveren deze graag bij jou af. Vraag naar de mogelijkheden en profiteer van onze uitstekende service. De Coolrider komt naar je toe.

Levering door heel Nederland

Gratis bedrijfsreclame met de elektrische scooter maken? Op aanvraag kunnen we de kappen voorzien van bedrijfslogo, eigen tekst of afbeelding. Wij leveren de Coolrider tegen een kleine vergoeding door heel Nederland.

 

Ontdek de voordelen van de Coolrider. De Rabobank ging jou al voor! Maak een afspraak voor een testrit, flexibel in te passen in jouw agenda. Je werknemers maken direct kennis met de moderne elektrische scooter van nu: de Coolrider.

Vraag een offerte aan

Wil je de Coolrider zakelijk rijden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


Coolrider zakelijk voor Diverzo