Veelgestelde vragen

Heeft de Coolrider garantie?

Wij geven standaard een jaar garantie op fabricagefouten. Onjuist gebruik waardoor schade is ontstaan wordt natuurlijk niet vergoedt!

Is een testrit mogelijk voordat ik een aankoop doe?

Natuurlijk is dat mogelijk want wij begrijpen ook dat je eerst de Coolrider wilt ervaren. Stuur ons een e-mail waarin jij aangeeft dat je een testrit wilt maken of vraag direct een proefit aan. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.

Is de Coolrider goedgekeurd door de RDW?

De Coolrider is goedgekeurd door de RDW en mag daarom op de openbare weg. Bij aankoop van de Coolrider wordt het blauwe kenteken op uw naam geschreven.

Kan ik de Coolrider ook leasen?

Ja, zeker! In samenwerking met ScooterFlex is het mogelijk om de Coolrider te leasen.

Is er een subsidie voor elektrische scooters?

De Coolrider is een elektrische scooter met lithium-ion accu waarop subsidieregelingen van toepassing zijn. Zo kun je als bedrijf in aanmerking komen voor MIA en VAMIL. Met deze subsidieregelingen profiteer jij van fiscaal voordeel op de investering van de Coolrider.

Bezorgen jullie de Coolrider?

Wij bezorgen gratis door heel Nederland!

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Betalen gaat bij ons heel eenvoudig en veilig. Zo kun je tijdens het afrekenen kiezen voor iDeal, Creditcard of PayPal. iDeal betalingen worden afgehandeld door Mollie, onze betalingspartner die ervoor zorgt dat jouw betaling veilig verwerkt wordt. Een betaling via PayPal gaat rechtstreeks via PayPal waarbij je gebruik kunt maken van je huidige PayPal account.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen via info@coolrider.nl of bel naar 085-0653921. Op werkdagen zijn wij razendsnel met het beantwoorden van e-mail (gemiddeld reageren wij binnen 15 minuten op binnenkomende vragen), maar ook in het weekend zijn wij niet te beroerd om jou snel van een antwoord te voorzien!

Kom je er niet uit?

Heb je een vraag maar staat het antwoord niet tussen onze veelgestelde vragen? Stel dan gerust je vraag onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.