Specificaties

Steeds meer mensen stappen met plezier op de e-step. Blijf mobiel, waar je ook naartoe gaat. De Coolrider is van en voor iedereen. Onze doelstelling is om iedereen kennis te laten maken met de Coolrider.

1

Cool, Trendy & Hip

Cool, Trendy & Hip

COOLRIDER
IS

2

Voor oud en jong

Voor oud en jong

3

RDW goedgekeurd

RDW goedgekeurd

1

Fraai ontwerp zonder lasnaden

Frame

Het frame van de Coolrider is ontworpen met een 3D technologie wat heeft geresulteerd in een mooi ontwerp en is uit één stuk gemaakt zonder lasnaden! Het frame heeft een diameter van 38 mm en kan 200 Kg gewicht verdragen

2

Ruim 60 km actieradius

Accu

De batterij van de coolrider is een betrouwbare Lithium ion Accu van 20 Ah-60 Volt. Met deze batterij kun je ongeveer een afstand afleggen van circa 60 kilometer De afstand heeft invloed op de temperatuur, gewicht, wegdek en hellingen. De Lithium ion Accu is in ongeveer 6 uur opgeladen en heeft CE/ RoHS/ UN 38.3 certificaten.

Brede tubeless banden

Banden

De banden van de Coolrider is een ware eye-catcher. De brede banden hebben een maat van 225/55/8 en zijn tubeless. Door zijn breedte heeft de Coolrider meer contact met de ondergrond waardoor glibberen in de regen verleden tijd is geworden. Ook bij het remmen merk je het grote voordeel dat de Coolrider in no time stilstaat.

3

4

Vlot en krachtig accelereren

Motor

De motor van de coolrider is een brushless 1500 watt motor waardoor accelereren erg vlot is en hellingen van 20 graden makkelijk genomen kunnen worden. Het grote voordeel van brushless is dat het onderhoudsvrij is en er geen extra onderhoudskosten aan verbonden zijn.

5

Veiligheid staat voorop

Hydraulische schrijfremmen

De Coolrider bezit hydraulische schijfremmen wat de veiligheid garandeert! Met deze remmen staat u binnen korte tijd stil en bij een eventuele noodstop blokkeren de wielen niet omdat er een e-brake systeem zit ingebouwd.
Met dit systeem houdt de banden contact met de weg zodat je er altijd controle over blijft houden. Door de brede banden kun je bijna ook niet meer glibberen in de regen wat betekent dat de Coolrider een betrouwbaar vervoersmiddel is.

6

Me hydraulische vering

Voorvork

De voorvork heeft een hydraulische vering zodat rijden erg aangenaam wordt. Elk hobbeltje in de weg is niet meer te voelen door zijn veerkracht en geniet je nog meer van je rit.

Zodat de Coolrider ook echt van jou blijft

Alarm

Met de bijgeleverde alarm is stelen van de Coolrider bijna onmogelijk. Met de afstandsbediening activeer je het alarm, wanneer er een diefstalpoging is dan zal het alarm afgaan en het achterwiel blokkeren.

7

8

Eenvoudig parkeren

Veiligheidsstandaard

Met de standaard van de Coolrider is het neerzetten geen probleem. Zet de standaard uit en de Coolrider staat stevig en stabiel geparkeerd. Mocht je onverhoopt de standaard vergeten in te klappen wanneer je weg wilt rijden, dan zal de Coolrider niet werken! Dat maakt de Coolrider extra veilig!

9

Van alle gemakken voorzien

Led-display

Met het led-display van de Coolrider kun je de batterij-status zien en ook de afgelegde afstand die je hebt gereden. Het led-display is verlicht wanneer je de Coolrider aanzet en heeft een overzichtelijk uiterlijk.

10

Me hydraulische vering

Voorvork

De voorvork heeft een hydraulische vering zodat rijden erg aangenaam wordt. Elk hobbeltje in de weg is niet meer te voelen door zijn veerkracht en geniet je nog meer van je rit.