Een scooter leasen of kopen op afbetaling? Kies voor de toekomst, ga voor een moderne elektrische scooter. De Coolrider is niet zomaar een e-scooter maar een mix tussen een scooter en een step. Met zijn hippe design en opvallend brede banden is elektrisch rijden de trend van nu. Dankzij het aantrekkelijk scooter leaseplan is de Coolrider voor iedereen beschikbaar. Meer weten? Ontdek de voordelen en specificaties van de Coolrider, hoe je bij ons zonder rente kunt leasen én het betalen in termijnen. Daarnaast is het tevens mogelijk om de Coolrider zakelijk te leasen.

 

Elektrische scooters zijn de toekomst

De elektrische scooter wordt steeds populairder. Bij de introductie van de Coolrider merkten we direct een toenemende vraag naar dit model. Deze scooter is net even wat anders dan je gewend bent. De lage instap, de brede banden, gekleurde kappen en veiligheidsaspecten, de Coolrider heeft alles wat je kunt verwachten. Dit model is 100% elektrisch en heeft een actieradius van ruim 60 kilometer. Hellingen of glibberige wegen zijn geen probleem voor de Coolrider. Met een snelheid van 25 km per uur raas je door de stad of over landwegen.

 

De populaire elektrische scooter wordt veel verkocht. De Coolrider is verkrijgbaar vanaf € 1.895,-. Is dit net een drempel te hoog? Kies dan voor leasen, een budgetvriendelijke oplossing voor iedereen.

Elektrische scooter leasen

De voordelen van een scooter leasen

Het afbetalen in maandelijkse termijnen maakt de Coolrider zeer toegankelijk. Voor een vaste lage maandprijs ben je verzekerd van je meest favoriete elektrisch vervoermiddel. Het mooie van alles is dat je ook nog eens een gloednieuw model ontvangt. De leaseprijs is dus inclusief garantie, daar kun je van op aan.

 

Voor ons leaseplan werken we samen met ScooterFlex. Vooraf zijn het maandbedrag, rentepercentage en de looptijd bekend. Achteraf hoef jij je dus nergens zorgen om te maken. Daarom hebben wij gekozen voor ScooterFlex.

 

Een scooter op afbetaling kopen

Een scooter leasen is bij ons hetzelfde als een scooter op afbetaling kopen. Je betaalt het aankoopbedrag niet ineens maar in kleine maandelijkse termijnen. Hierbij kies je uit gespreid betalen in 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. In minimaal 1 jaar tot maximaal 6 jaar is de Coolrider volledig afbetaald. Bij de scooter op afbetaling ben je echter direct eigenaar. Jij bepaalt waar en wanneer je met de Coolrider gezien wordt.

Lease voordelig een elektrische scooter

Betaalbare lease mogelijkheden

Ben je benieuwd of het mogelijk is om een scooter te leasen zonder BKR toetsing? Bij scooterlease ga je een financiële verplichting aan. We zorgen goed voor onze klanten en willen niet dat je in de financiële problemen raakt. De stichting BKR helpt om een verantwoord krediet af te sluiten. Daarom is een BKR toetsing altijd nodig. Zo blijf je verzekerd van een gezonde financiële situatie.

 

Scooterlease hoeft niet duur te zijn. In plaats van een scooter leasen zonder BKR bieden we een eerlijke lening. Zo betaal je geen afsluit- of administratiekosten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om boetevrij af te lossen, op welk moment het jou uitkomt.

 

Een scooter leasen werkt bij ons heel eenvoudig. Kies je favoriete elektrische scooter en geef aan dat je deze scooter op afbetaling kopen wil. Met het ingevulde aanvraagformulier en een kopie van je legitimatiebewijs sturen wij de aanvraag door naar Scooterflex. Deze neemt telefonisch contact met je op. Scooterflex stuurt de financieringsovereenkomst naar je toe. Na ondertekening en terugzenden is de financieringsaanvraag rond. Neem daarna contact op met Coolrider, we bespreken wanneer je de e-scooter in ontvangst kan nemen. Kom hem afhalen of laat hem bezorgen, alles is bij ons mogelijk. Vanaf nu ga je zorgeloos de weg op.

 

Wist je trouwens dat de Coolrider RDW gekeurd is? Hierdoor mag je er overal mee de openbare weg op. Bovendien is deze elektrische scooter voorzien van blauw kenteken. Dankzij het bijgeleverde alarm met afstandsbediening staat jouw favoriete elektrisch vervoermiddel altijd en overal veilig. Het enige wat je nog zelf hoeft te regelen is een verzekering.

Scooter leasen zonder rente

Een scooter in termijnen betalen biedt jou extra voordeel. Niet alleen geniet je direct van je nieuwe Coolrider, ook bieden we een overzichtelijk betaalplan. Hierbij staan vrijheid en eerlijkheid voorop. In maandelijkse termijnen betaal je de Coolrider een beetje terug. Tussentijds verandert er niets, je betaalt elke maand hetzelfde afgesproken bedrag. Omdat Scooterflex het bedrag voorschiet, vragen ze maandelijks een percentage. Liever een scooter leasen zonder rente? Je hebt altijd de mogelijkheid om tussentijds zonder boete af te lossen. Heb je eens wat geld over, stort dit dan op de rekening van Scooterflex. Zo is jouw scooter nog sneller afbetaald en maak je gebruik van een scooter leasen zonder rente.

Benieuwd wat je per maand gaat betalen? Kies je voor de Coolrider van €1995 en betaal je deze in 72-maandelijkse termijnen terug, dan betaal je ongeveer €40 per maand. Een prima bedrag waarmee je elke maand weer elektrisch rijdt. Je krijgt nooit te maken met brandstofkosten. Bovendien is de motor onderhoudsvrij. Nergens anders rij je zo goedkoop. Let op, bovenstaand voorbeeld is een momentopname en kan afwijken van de werkelijkheid.

Lease de Coolrider!

Al overtuigd van de meest trendy elektrische scooter? We zetten alle voordelen van de Coolrider nog eens op een rij:

 

  • Volledig elektrisch rijden met een snelheid van 25 kilometer per uur
  • Krachtige en onderhoudsvrije 1000 watt motor
  • Actieradius van 40 tot 60 kilometer, batterij in 6 uur volledig opgeladen
  • Naadloos frame met een draaggewicht tot 200 kilo
  • Opvallend brede banden
  • Hydraulische schijfremmen en vering
  • Veiligheidsstandaard, led display en alarm met afstandsbediening
  • RDW gekeurd inclusief blauw kenteken
  • In bijna alle kleuren leverbaar
  • Logo of eigen bedrukking mogelijk

Probeer de Coolrider zelf

Wil je de Coolrider eerst uitproberen? Vraag vrijblijvend een proefrit aan en maak kennis met de vrijheid van elektrisch rijden. Laat je gegevens achter; we nemen contact met je op en maken direct een afspraak.

Wel of geen proefrit, op onze bestelpagina kun je direct een scooter leasen. Binnen 5 minuten is de lease aanvraag geregeld. In slechts twee uur hoor je of je aanvraag is geaccepteerd. Een scooter leasen was zelden zo eenvoudig. Vraag direct je scooterlease aan, dan regelen wij de rest. Is de Coolrider binnenkort van jou?

Coolrider

De Coolrider is elektrisch rijden maar dan héél cool. Maak deze zomer nog de blits en lease deze coole elektrische scooter.

Gezien in

De Telegraaf

 

Noordhollands Dagblad

 

Autovisie