Een elektrische scooter huren in Den Helder? Met dit super trendy vervoermiddel ontdek je de mooiste plekjes van Den Helder, Julianadorp of Anna Paulowna. Leuk voor een dagje uit maar ook praktisch om naar je werk of een andere bestemming te komen. Met zijn tweetjes of een groep: huur een scooter per dagdeel en beleef een onvergetelijke dag.

 

Avontuurlijk rijden met de Coolrider

Elektrische scooters zijn de trend. Je ziet ze dan ook steeds meer in grote steden en landelijk gelegen dorpjes verschijnen. Goed voor het milieu en fluisterstil, een elektrische scooter huren Den Helder biedt vele voordelen. De Coolrider is net even wat anders: een combinatie van elektrische scooter en step ineen. Het design valt dan ook direct op. De brede banden, het stevige frame en de lage instap maken de Coolrider geschikt voor jong en oud. Eindelijk een design waarmee je gezien mag worden. Wist je dat dit model nog niet veel voorkomt in Nederland? Des te meer reden om een opvallende en avontuurlijke rit door Den Helder of omstreken te maken.

 

Natuurlijk is de Coolrider van alle gemakken en veiligheidsaspecten voorzien. Wat dacht je van een krachtige motor, hydraulische schijfremmen en een voorvork met hydraulische vering? Dit staat garant voor veilig en aangenaam rijden. Voeg hier nog opvallend brede banden en een betrouwbare accu aan toe, en jouw rit door Den Helder is compleet. Geen weertype of hobbel in de weg die jou tegenhoudt. De accu brengt je over een afstand van ruim 60 kilometer. Genoeg voor een retourtje Den Helder – Callantsoog: daarna breng je ook nog eens een bezoek aan het centrum van Den Helder of kom je tot rust op het strand.

 

Veiligheid? Maak je daar niet druk om! De Coolrider is RDW gekeurd en voorzien van veiligheidstandaard, verlicht led display, spiegels, verlichting en alarm inclusief afstandsbediening. Dat laatste is vooral heel praktisch wanneer je even het winkelcentrum induikt of het gezellige strand bezoekt. Zo staat de Coolrider veilig afgesloten te wachten op jouw terugkomst.

Praktische zaken bij het huren van een scooter

Je huurt een elektrische scooter Den Helder per dagdeel. Dit vervoermiddel heeft een maximum snelheid van 25 km per uur. De Coolrider valt hiermee onder de scooterwetgeving. Een helm dragen is niet verplicht maar raden wij wel aan. Veiligheid staat altijd voorop. Verder maak je gebruik van de openbare weg/ het fietspad. Let hierbij goed op de verkeersregels en de aanwijzingen op verkeersborden. Wanneer jij je aan de regels houdt, kan het niet misgaan. Eventuele verkeersboetes zijn voor eigen rekening.

 

De krachtige motor kan moeiteloos hellingen aan. Handig, want de Nederlandse fietspaden zijn niet altijd zo plat als een dubbeltje. Vooral in de duinen kom je wel wat heuvels tegen. Het wegdek en het weertype beïnvloeden de actieradius van de accu. Gelukkig kom je met de Coolrider overal, zodat je onbezorgd kunt genieten.

 

Al onze elektrische scooters zijn w.a. verzekerd. Veroorzaakte schade aan de Coolrider is voor eigen rekening. Daarom ga je zuinig met de elektrische scooter om. Mocht je onderweg tegen een probleem aanlopen, schroom dan niet om ons te bellen. Onze haal – en brengservice is namelijk ook bedoeld voor pech onderweg.

Elektrische scooter rijden

Scooter huren Den Helder: de voorwaarden

Voor het huren van de elektrische scooter Den Helder ben je in het bezit van een geldig (bromfiets) rijbewijs. Dit dien je aan te kunnen tonen. We verhuren alleen aan personen vanaf 23 jaar en ouder. Vanwege administratieve en logistieke organisatie is de Coolrider vanaf minimaal 2 stuks te huur. De borg bedraagt €100 per elektrische scooter. Zonder schade krijg je dit bedrag volledig terug.

 

Huur de Coolrider per dagdeel. Een dagdeel ziet er als volgt uit:

  • Ochtend: van 10 uur tot en met 13 uur
  • Middag: van 14 uur tot en met 17 uur

Bij het te laat terugbrengen van de elektrische scooter zijn we genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.

 

Voor het huren van een Coolrider betaal je €30,00 per dagdeel. Dit bedrag is inclusief haal- en brengservice in Den Helder en Julianadorp. Een scooter huren voor langere tijd? Vanwege de populariteit omtrent onze elektrische scooters verhuren we deze alleen per dagdeel. Heb je toch interesse om een scooter te huren voor langere tijd, neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden zoals het leasen van een elektrische scooter.

 

Wist je dat je bij ons ook de Coolrider e-fatbike kunt huren? Het stoere uiterlijk, stevig frame en dikke profielbanden valt bij iedereen in de smaak. Met trapondersteuning behaal je een snelheid tot 25 kilometer per uur. De e-fatbike valt ook onder de haal- en brengservice voor Den Helder en Julianadorp.

Tips: bezienswaardigheden en overige praktische zaken

Een elektrische scooter huren in Den Helder doe je vanuit elk startpunt in de buurt. Dankzij onze haal- en brengservice begint je avontuur in Den Helder of Julianadorp. Een scooter huren Den Helder is geschikt voor een dagtrip, teamuitje, familiefeest of als bijzonder zakelijk vervoer. De Coolrider is misschien wel de leukste manier om alles van Den Helder en daar omheen te ontdekken. Dit zijn onze tips voor een dagje Den Helder:

  • Fort Kijkduin: aquarium en museum ineen
  • De Helderse Vallei: educatiecentrum, kinderboerderij, speeltuin en blotevoetenpark
  • Windkracht 13: atelier met werken van bekende en minder bekende kunstenaars
  • Strand van Den Helder: 7 km lang, rijkt van Huisduinen tot en met Julianadorp aan Zee
  • Stadscentrum Den Helder: energieke stad met veel winkels en horecagelegenheden
  • Overdekt winkelen: winkelcentrum De Kroon Passage beschikt over 20 winkels onder één dak

 

Het Flow stadscafé en Het Veerhuis Lands End zijn beoordeeld tot de beste restaurants van Den Helder. Wil je hier gaan eten, houd dan wel rekening met de verhuurtijden van de Coolrider. Breng de elektrische scooter uiterlijk om 17 uur terug of maak gebruik van de haal- en brengservice.

 

Bezoek ook eens Julianadorp, of de floratuin van Breezand en het strand van Callantsoog. In Anna Paulowna vind je Landgoed Hoenderdaell met leeuwen, roofvogels, alpaca’s en vele andere dieren. In en rondom Den Helder is veel te beleven!

Coolrider

De Coolrider is elektrisch rijden maar dan héél cool. Met deze elektrische scooter maak jij gegarandeerd te blits.

Gezien in

De Telegraaf

 

Noordhollands Dagblad

 

Autovisie

 

Dagelijksauto