Zakelijk rijden

COOLRIDER VOOR JOUW BEDRIJF

De coolrider XL,XXL of de chopper zijn naast dat ze geen schadelijke uitstoot genereren en daardoor CO2 neutraal zijn opvallende voertuigen zodat jouw bedrijf extra opvalt op de weg en stadsverkeer. Marketing en elektrisch rijden gaan hand in hand samen. Wacht niet langer en koop de coolrider nu!

DE COOLRIDER IN HET KORT

  • Elektrische scooter met een snelheid van 25 of 45 km per uur
  • Actieradius van 60 tot 120 KM
  • Duurzaam en kostenbesparend
  • Ideale stadsscooter voor woon-werkverkeer of bezorgdiensten zonder schadelijk uitstoot
  • Door zijn uiterlijk ook de perfecte marketing tool voor je bedrijf

Fiscaal aantrekkelijk

De 100% elektrisch aangedreven Coolrider met Lithium-ion accu voldoet aan de eisen van milieu investeringen en komt daarmee in aanmerking voor belastingvoordeel. (bron Milieulijst van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO)) Download hier de berekening of vraag het uw fiscalist

Ook de coolrider verhuren of verkopen?

Cool, duurzaam, 100% elektrisch, groeiend product, hoge fun factor, eenvoudig te bedienen en omzet verhogend, dat is de COOLRIDER. Wil je extra inkomsten genereren en snel je investering terug verdienen dan is de COOLRIDER het perfecte product voor jouw business!

Voor wie?

Scooterverhuur – Hotel – Camping – B&B – Evenementen – Scooterwinkel – Vakantiepark etc. In minder dan een maand kunt u uw investering terug verdienen (afhankelijk van verhuurfrequentie) Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

HET TOEKOMSTIGE RIJDEN

Zakelijke (buitenlandse) contacten zijn vaak korte tijd in de stad. Bespaar vervoerskosten en bied je klanten de nieuwe manier van rijden. Met de Coolrider verplaatst de klant zich moeiteloos door het drukke verkeer. Parkeerproblemen behoren tot de verleden tijd. Dankzij het alarm met achterwielblokkering staat de Coolrider altijd en overal veilig.

Binnen het toerisme en de horeca biedt de Coolrider nieuwe mogelijkheden. Van een ontspannen rit over landwegen tot het verkennen van de binnenstad van Amsterdam, de elektrische scooter is overal welkom. Geen vervuilende uitlaatgassen of hinderlijk lawaai: dat is de Coolrider.

Tip: laat weten wie je bent. Kies voor een elektrische scooter met gekleurde kappen, eventueel voorzien van bedrijfslogo.

Steeds meer bedrijven stappen over op elektrisch rijden, iets dat we ook bij particulieren terugzien. Combineer deze twee zaken en verhuur de elektrische scooter!

WIJ LEVEREN DE COOLRIDER DOOR HEEL NEDERLAND

Gratis bedrijfsreclame met de elektrische scooter maken? Op aanvraag kunnen we de kappen voorzien van bedrijfslogo, eigen tekst of afbeelding. Wij leveren de Coolrider gratis door heel Nederland.(m.u.v. waddeneilanden)

Ontdek de voordelen van de Coolrider voor jouw bedrijf. De Rabobank ging jou al voor! Maak een afspraak voor een proefrit, flexibel in te passen in jouw agenda.