Scooter huren op Texel

Een scooter huren op Texel:

de ideale manier om het prachtige eiland te verkennen. Dankzij de snelle en fluisterstille elektrische scooter ervaar je het gevoel van vrijheid. Heerlijk om alleen, met z’n tweetjes of met een groep het hele eiland rond te toeren. Zonder hinderend lawaai of de stank van een benzinemotor: met elektrisch rijden respecteer je ook nog eens de Texelse natuur.

Scooter huren op Texel

SCOOTER HUREN OP TEXEL: DE TEXELCRUISER

Bij scooterverhuur Texelcruiser maak je kennis met de Texelcruiser: de meest coole scooter die er bestaat. Met een bijzonder en opvallend design, krachtige motor en lage instap. Starten en wegrijden, met de wind door je haren. Je hebt de keuze uit de originele Texelcruiser (25 km/h) met achterzitje. Kijk niet raar op als mensen lachen, kijken en je aanspreken om te zeggen dat het een COOLE verschijning is!

Het grote voordeel van de Texelcuiser? Duurzaam en stil, genieten van de omgeving op een hele leuke manier, iedereen kan ermee overweg met geldige papieren en voor je het weet wil jij er ook één aanschaffen:-)

Scooter huren op Texel

TEXEL MET DE E-SCOOTER VERKENNEN: TIPS

Een elektrische scooter huren bij Texelcruiser is de meest perfecte manier om van A naar B te komen. Vanaf de Texelcruiser mis je helemaal niets van de indrukwekkende omgeving. Absolute bezienswaardigheden op Texel zijn de vuurtoren, juttersmuseum of het Kaapskil Museum. Natuurliefhebbers moeten echt een bezoek brengen aan Ecomare: een combinatie van zeehonden- en vogelopvang met een zeeaquarium en natuurmuseum. Volgens toeristen is er voor de auto weinig parkeerplek, maar daar heb jij met je elektrische scooter geen last van. Alweer een reden om de Texelcruiser te huren op Texel.

PECH ONDERWEG

Bij Texelcruiser zit je goed: de scooters zijn 100% in orde. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je onderweg stil komt te staan. Pech onderweg? Neem direct contact met ons op. Onze reparatieservice komt naar je toe en zorgt ervoor dat je weer snel verder kan. Desnoods zorgen we voor een vervangende elektrische scooter. Texel, here we come!

Scooter huren op Texel

TEXELCRUISER VERHUUR TARIEVEN

Een scooter huren op Texel is niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens betaalbaar. Scooterverhuur Texelcruiser rekent €30,- voor een dagdeel. Dit is inclusief volle accu (actieradius ongeveer 60 km). Voor een hele dag €40,-. In het weekend komt er €5,- bij. We verhuren aan personen vanaf 16 jaar (bromfietsrijbewijs of autorijbewijs verplicht). Ontdek de vrijheid van elektrisch rijden en huur voordelig een elektrische scooter Texel.

Coolrider en Texelcruiser zijn partners en werken samen om de e-scooter verhuur te bevorderen en iedereen de fun factor te laten beleven.