Scooter Den Helder

Ben jij op zoek naar een scooter in Den Helder?

De Coolrider is de meest moderne en hippe elektrische scooter voor jong en oud. Een stijlvol design, uitdagende kleuren en een perfecte afwerking: de Coolrider brengt je overal naartoe.

De Coolrider is een elektrische scooter die zijn oorsprong vindt in Den Helder. Onze brommerwinkel is er niet zomaar één, we verkopen alleen het beste op het gebied van elektrische scooters. Ontdek wat de Coolrider jou te bieden heeft. Bekijk alle specificaties of vraag direct een gratis proefrit aan. Onze elektrische scooter komt naar jou toe: wij leveren door heel Nederland. Na de eerste kennismaking wil je niets anders meer. Coolrider is gemaakt voor jou.

Unieke elektrische scooter
Elektrisch rijden heeft de toekomst. De elektrische scooter is sterk in opmars. Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen: milieuvriendelijk en betrouwbaar. De Coolrider is een mix van de elektrische scooter en step. Eindelijk een design waar je mee gezien wil worden. Met een lage instap, brede banden en een goede vering ervaar je niets anders dan comfort. Ook in Den Helder is de elektrische scooter niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Het moderne frame is ontworpen met de nieuwste 3D technologie. Hierdoor bestaat het frame uit één geheel zonder lasnaden. Nog nooit was een scooter zo goed afgewerkt. De kappen kunnen in elke kleur geleverd worden. Kies je voor één en dezelfde kleur of geef je er een persoonlijk tintje aan? Blauw, rood, met eigen afbeelding of bedrijfslogo: de scooter onderdelen zijn geheel naar wens aan te passen. Vanuit onze werkplaats in Den Helder stellen wij jouw unieke elektrische scooter samen.

Veilig de weg op met je scooter in Den Helder
De Coolrider is ideaal voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer, ontspannen ritjes of een boodschap doen. Waar gebruik jij de elektrische scooter voor? Met deze elektrische scooter maak jij gegarandeerd de blits in Den Helder. Het stevige frame en de brede banden bieden voldoende grip en ondersteuning op elk wegdek. Met de Coolrider zijn alle ritten veilig. De brede banden houden goed contact met de ondergrond. Een regenachtige dag? Hier heeft de Coolrider geen enkele moeite mee. De remmen zijn aan alle omstandigheden aangepast. Bij een noodstop sta je direct stil.

Bij de Coolrider is aan alles gedacht. De krachtige 1500 watt motor kan moeiteloos hellingen van 20 graden nemen. Hier kan de beste nieuwe of tweedehands scooter van een ander merk nauwelijks tegenop. Elektrisch rijden betekent ook de power in handen hebben. In onze brommerwinkel vind je een elektrische scooters met een draagbare 20 Ah 60 volt accu. Hiermee leg je afstanden tot 60 kilometer af. Wij informeren je graag over externe factoren die van invloed zijn op de maximale afstand van jouw elektrische scooter. Maak je geen zorgen, de accu is in ongeveer 6 uur volledig opgeladen. Dit betekent dat je weer snel gebruikt maakt van je favoriete Coolrider.

Wist je dat de Coolrider voorzien is van veiligheidsstandaard? Hierdoor staat de scooter altijd en overal stabiel. Waar je hem ook neerzet in Den Helder. Mocht je bij het wegrijden vergeten de standaard in te klappen, dan blokkeert de Coolrider. Dit maakt alles nog eens extra veilig. Het alarm voorkomt diefstal van de elektrische scooter. Bij een diefstalpoging gaat niet alleen het alarm af, ook blokkeert het achterwiel. Koop jij de elektrische scooter in onze brommerwinkel in Den Helder? Dan leveren wij de Coolrider inclusief modern alarm. Service van de zaak noemen wij dat.


De Coolrider is RDW gekeurd
Veel elektrische scooters zijn niet geschikt voor gebruik op de openbare weg. De Coolrider is RDW-goedgekeurd, waardoor deze aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet. Dit betekent dat je legaal de weg op kan in Den Helder met je elektrische scooter. Dankzij de RDW-keuring wordt de Coolrider voorzien van blauw kenteken en mag deze de openbare weg op. Hier hoef je zelf niets voor te doen, bij de aanschaf van een Coolrider regelen we dit allemaal voor je.

Met een snelheid van 25 km per uur(begrensd) heeft de Coolrider geen helmplicht. Je maakt gebruik van het fietspad of de openbare weg, afhankelijk van de situatie. Voor je eigen veiligheid raden we wel aan om gebruik te maken van een helm. Ga geheel in stijl en kies voor een helm in de kleuren van de door jou bestelde Coolrider. Zo stem je alle scooteronderdelen perfect op elkaar af.

We zijn zuinig op de meest moderne elektrische scooter, jij toch ook? Regel daarom gelijk een verzekering, zo ga je zonder zorgen de weg op. Vragen hierover? Wij adviseren je graag over het verzekeren van jouw geliefde scooter.

Elektrische scooter kopen en in 3 maandelijkse termijnen betalen.
Natuurlijk kun je niet wachten op het elektrische vervoermiddel van de toekomst. De combinatie scooter en step zal iedereen aanspreken. Waar je ook komt, met de Coolrider trek je gegarandeerd de aandacht. Vandaag nog deze e-scooter kopen? Met een vanaf prijs van € 1.895,- betaal je voor de Coolrider nooit te veel. Via onze online brommerwinkel betaal je middels iDeal, Creditcard,PayPal of andere betaalmogelijkheden, zoals in 3 termijnen betalen


Maak een proefrit in Den Helder
Twijfel je nog over de Coolrider? Vele tevreden klanten gingen je al voor. Deze bijzondere elektrische scooter wordt zowel particulier als zakelijk veel gebruikt. Denk maar eens aan rijden naar het werk, de landelijke omgeving verkennen of onderweg naar het strand. De elektrische motor start direct en vraagt geen onderhoud. Hiermee bespaar je op de lange termijn aardig wat kosten. Daarnaast is het elektrische vervoermiddel in elke stad welkom, niemand die last heeft van lucht vervuilende uitlaatgassen. Ook zakelijk elektrisch rijden is interessant. Het bespaart niet alleen kosten, ook laat het bedrijf hiermee zien dat het milieu een belangrijk aspect is.

We overtuigen je graag van de positieve eigenschappen van de Coolrider. Eigenlijk moet je er zelf kennis mee maken. Dat is uiteraard mogelijk! Vraag vandaag nog een gratis proefrit aan in Den Helder. Deze plannen we geheel naar jouw agenda in. We leveren de Coolrider overal in Nederland bij jou af. Be Cool, drive the Coolrider.

Probeer de Coolrider zelf
Wil je de Coolrider zelf testen? Dat kan! Vraag dan vrijblijvend een proefrit aan en ervaar de Coolrider zelf. Wij hebben verschillende proefritmogelijkheden in Den Helder.