Elektrische step met kenteken

De elektrische step met kenteken is er voor iedereen. De Coolrider heeft een stoer design, onderhoudsvrije motor en een actieradius van maar liefst 60 kilometer. Ervaar zélf de vrijheid van elektrisch rijden. Onze elektrische step is RDW goedgekeurd en geschikt voor de openbare weg. Kies uit één van de vele kleuren, of laat de Coolrider geheel naar jouw eigen stijl aanpassen.

Moderne elektrische step voor volwassenen
De Coolrider is niet zomaar een motor step met kenteken. Dit model is voorzien van comfortabel zadel, brede banden en hydraulische remschijven. Elke rit is een unieke ervaring. Het voordeel tegenover een gewone elektrische step? Je hoeft niet langer te staan: na een lange rit arriveer je vol energie op de plaats van bestemming. Stiekem is de Coolrider een mix van een elektrische scooter en step.

Onze elektrische step RDW gekeurd is populair bij jongeren en ouderen. Woon-werkverkeer, een uitstapje of een tocht door de natuur, de Coolrider brengt jou overal naartoe. Zie jij jezelf al gaan: de zon op je gezicht en de wind door je haren? Neem gerust de volgende afslag of die onverharde weg. Hellingen of hobbels zijn geen probleem, deze e-step is uitgerust met een krachtige motor en hydraulische vering. Is het weer slechter dan je verwacht had? De brede banden geven je altijd en overal een uitstekend grip op de weg. Bij een noodstop sta je ook snel weer stil.

De Coolrider valt vooral op dankzij het moderne design. Het frame is ontworpen met behulp van 3D technologie. Het resultaat is een strak en naadloos frame met een diameter van 38 mm. Dit stevig frame kan een gewicht tot 200 kilo dragen. De Coolrider is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren waaronder rood, zwart, blauw of oranje. Voor de dames hebben we zelfs de roze kleur in ons assortiment opgenomen. Wil je echt gezien worden, kies dan voor een kleur die bij jou past. Liever een bedrijfslogo, eigen afbeelding of tekst op de kappen? Dit is op aanvraag en tegen meerprijs mogelijk. Stuur ons jouw ontwerp, wij regelen de rest.

Krachtige motor en betrouwbare accu
Elektrisch rijden heeft de toekomst. Met de Coolrider steek je het milieu een warme hand toe. Bovendien maakt deze elektrische step met kenteken geen lawaai. Wist je dat steeds meer steden de vervuilende benzinebrommers- en scooters weren? Dit laat ook maar weer zien dat elektrisch rijden echt geschikt is voor jou. De zuinige krachtige brushless 1500 watt motor is volledig onderhoudsvrij. Hiermee bespaar je op extra onderhoudskosten.
De elektrische step voor openbare weg is voorzien van betrouwbare accu. Gemiddeld rij je 50 tot 60 kilometer met deze accu. De actieradius wordt beïnvloed door temperatuur, wegdek en totaalgewicht. Op de plaats van bestemming aangekomen? Ga aan het werk of geniet op een zonnig terras. De accu is in slechts 6 uur volledig opgeladen. Hier kun je weer mee thuiskomen!

Overige specificaties van de Coolrider
Veilig de weg op, dat vinden wij belangrijk. De hydraulische schijfremmen staan garant voor een veilige noodstop. Dankzij het e-brake systeem blokkeren de wielen niet. Parkeren is nooit meer een probleem, de Coolrider past overal tussen. Op de standaard staat jouw e-step stevig en stabiel. Vergeet je bij het wegrijden de standaard in te klappen? Geen nood, de veiligheidstandaard blokkeert het wegrijden automatisch. Dit maakt het gebruik van deze elektrische step wel zo veilig.

De Coolrider is jouw grote trots. Jaloerse blikken kun je weerstaan, maar diefstal gaat toch écht te ver. We leveren de meest gewilde elektrische step met betrouwbaar alarm, inclusief afstandsbediening. Bij een diefstalpoging gaat het alarm af en blokkeert het achterwiel.

Het leddisplay geeft je duidelijk inzicht over de afgelegde afstand en de batterijstatus. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Rij je in het donker, dan heb je duidelijk overzicht dankzij de achtergrondverlichting op het display. Overigens is er ook aan rijverlichting en reflectoren gedacht. Je valt altijd en overal op.

RDW gekeurd, inclusief blauw kenteken
Je hebt elektrische steps en de RDW goedgekeurde step. Dit is een groot verschil waar je wel even rekening mee moet houden. Alleen met RDW keuring mag je de openbare weg op.
Moet je bij de elektrische step kenteken aanvragen? Normaal wel, maar dit is bij de Coolrider niet nodig. Wij hebben voor deze RDW keuring gezorgd. Een hele klus, omdat de RDW strenge eisen stelt aan verkeer voor de openbare weg. Ga dus niet zomaar aan de slag met een eenvoudige elektrische step kenteken aanvragen, de kans is groot dat je deze niet door de keuring krijgt. Bovendien kost het je ook nog eens een hoop geld. De aanschafprijs van de RDW goedgekeurde step is inclusief keuring en blauw kenteken, daar kun je van op aan.

Bij een elektrische step voor openbare weg hoort ook een blauw kenteken. Hieraan kan politie zien dat de Coolrider aan alle veiligheidseisen voldoet. Bij aankoop van deze e-step schrijven we het kenteken op jouw naam. Het enige wat je zelf regelt, is de verzekering.

Elektrische step met kenteken: aanvragen van een proefrit
Benieuwd hoe ‘cool’ de Coolrider is? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een proefrit aan. We plannen zo snel mogelijk een afspraak in, zodat je zelf ervaart hoe leuk elektrisch rijden is. Je krijgt de mogelijkheid om alles in en aan de Coolrider uit te proberen. Van stille en krachtige motor tot verbluffend goede vering, je maakt het zelf mee.

Ben je tevreden over de testrit? Je kunt met vragen altijd bij ons terecht. Of het nu om een vraag over de elektrische step RDW gekeurd of het aanvragen van ons leaseplan is, we staan graag voor je klaar.

De motor step met kenteken is verkrijgbaar vanaf €1895. Bouw je eigen Coolrider en bepaal zelf de kleur. Wij verzenden deze elektrische scooter geheel gratis door heel Nederland. Zo komt de Coolrider vanzelf naar jou toe.