Elektrische snorfiets: e-scooter - coolrider

Elektrische snorfiets: e-scooter

Ben jij ook zo fan van de snorfiets? Met 25 km per uur en de wind door je haren lekker over velden en wegen toeren. Nu is er de elektrische snorfiets, ook wel de e-scooter genoemd. Nog net zo leuk, alleen in een modern jasje en bovendien ook nog eens fluisterstil. Zo geniet je extra van alles om je heen.

Zo ziet de elektrische snorfiets eruit
Benieuwd naar het design van de elektrische snorfiets? De Coolrider is een mix van e-scooter en step. Deze ziet er dus veel moderner uit dan de ouderwetse snorfiets. Het frame bevat geen lasnaden, dit zorgt voor een strak design. De kappen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt zelfs voor je eigen logo, tekst of afbeelding kiezen. Hiermee maak je de elektrische snorfiets heel persoonlijk. Wat een verschil met vroeger!

Onderhoud en brandstof: lage kosten
Elektrisch rijden is niet alleen moderne en verantwoord, ook bespaar je hier een hoop kosten mee. De brushless motor vraagt geen onderhoud. Jouw elektrische snorfiets is dus niet onderhevig aan een keuring of regelmatige onderhoudsbeurt. Natuurlijk hou je wel de levensduur van de accu in de gaten. Overigens is de accu goed vervangbaar: dit doe jezelf. Hiermee bespaar je ook weer veel kosten.
Is een e-snorfiets ook goedkoper in brandstof? Jazeker! Het volledig opladen van de accu kost je slechts enkele dubbeltjes. In vergelijking met een benzine snorfiets is de elektrische snorfiets op het gebied van brandstofkosten 3 - 4x goedkoper.

Veilig de openbare weg op
Maak je klaar voor een rit met de Coolrider: moderne elektrische snorfiets. Op het gebied van veiligheid kom je niks tekort. Aan de voorzijde een krachtige ledlamp, zodat je ook in het donker goed zicht op de weg houdt. Een achterlicht en zijreflectoren zijn natuurlijk ook aanwezig. Je wilt tenslotte wel gezien worden.
De brede tubulus banden hebben en houden een uitstekend grip op de ondergrond, ook wanneer het regent. Met de hydraulische schijfremmen sta je binnen korte tijd stil. Moet je een noodstop maken? Dankzij het e-brake systeem blokkeren de wielen niet.
Deze elektrische snorfiets brengt jou overal naartoe. Om te zorgen dat niemand anders ermee vandoor gaat, is de Coolrider voorzien van alarm met afstandsbediening. Mocht iemand toch ermee vandoor willen gaan: het alarm gaat af en het achterwiel blokkeert.
Met de standaard parkeer je de Coolrider stevig en stabiel. Vergeet je de standaard bij het wegrijden in te klappen? Dan werkt de Coolrider niet. Dat is wel zo veilig.

Dit moet je weten over de elektrische snorfiets
De Coolrider elektrische snorfiets bereik je snelheden van 25 km/h. De 1500 watt motor accelereert vlot en neemt moeiteloos hellingen van 20 graden. Met de krachtige accu leg je afstanden van ongeveer 60 km af. Binnen 6 uur is de accu volledig opgeladen. Dat is pas snel!
Een elektrische snorfiets met een maximum snelheid van 25 km/h mag over het fietspad, tenzij anders staat aangegeven. In dit geval maak je gebruik van de openbare weg. Voor deze elektrische snorfiets geldt geen helmplicht. Zo blijft jouw kapsel altijd perfecte model.

Elektrische snorfiets kopen
Is een elektrische snorfiets duurder dan een benzine snorfiets? Nee, je betaalt ongeveer dezelfde aanschafprijs. Juist door de lage onderhoudskosten en het voordelig rijden is een elektrische snorfiets zeer interessant. Bovendien zijn er steeds meer (grote) steden die benzinescooters, - brommers en snorfietsen weren. Dit heet een milieuszone. De elektrische snorfiets is overal welkom. Alweer een goede reden om voor Coolrider te kiezen.

Verschillende modellen verkrijgbaar
De originele Coolrider heeft een zeer opvallend design. Dankzij zijn lage instap ook nog eens geschikt voor jong en oud. Je vindt bij Coolrider echter nog veel meer elektrische snorfietsen. Wat dacht je van de Coolrider Miku Max met zijn sportief design en een snelheid van 45 km/h? Ga je voor een retro look, dan zit je met de Coolrider chopper goed. Deze mooie elektrische snorfiets/ chopper heeft een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Er is dus best veel keuze in elektrische snorfietsen. Nu nog even bepalen wel model het beste bij jou past.