Elektrische driewieler - scooter

Een elektrisch aangedreven driewieler/scooter met een maximale snelheid van 25 km/u, hoe modern is dat? Geschikt voor senioren die zich op een leuke en veilige manier willen verplaatsen. Uiteraard ook interessant voor iedereen die minder goed ter been is of iets anders wil dan de standaard elektrische step of scooter. Want zeg nu eerlijk: deze elektrische driewieler ziet er wel erg hip uit.

Combinatie van driewieler motor en scooter

De Coolrider elektrische driewieler mag gezien worden. Qua uiterlijk doet hij aan een driewielermotor denken, je hebt er alleen geen motorrijbewijs voor nodig. Wel een brommer/scootercertificaat: dit voertuig haalt namelijk een snelheid van 25 km/h. Dit is dan ook gelijk het grootste verschil met een seniorenscooter, die vaak niet harder dan 5-15 km/h gaat.
Je wil opvallen, je op een snelle manier verplaatsen en veilig de weg op. Dit kan allemaal met de Coolrider elektrische driewieler. Gewoon een voertuig dat echt bij jou past.

Met de elektrische driewieler kom je overal

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Je gebruikt geen milieuvervuilende brandstoffen, dat is wel zo prettig. Bovendien scheelt elektrisch rijden in de portemonnee: met een volle accu ben je goedkoper uit dan met een volle brandstoftank. Het opladen van de accu duurt slechts 6 uur, waarna je een afstand van 50 km aflegt.
Heb je ook wel eens aan moeder natuur en de toekomst hiervan gedacht? Elektrisch rijden betekent dat je het milieu minder belast. In veel grote steden zijn brandstofscooters (en brommers) in de binnenstad niet meer welkom. Geen probleem met de elektrische driewieler: deze is overal welkom.

Over het design en de maximale belasting

Met het design (ontwerp) van de Coolrider elektrische driewieler zit het wel goed. Het stevige frame heeft een opvallend uiterlijk, waarbij er gebruik is gemaakt van de kleur glanzend zwart.
Natuurlijk is aan alles gedacht: van schokbrekers tot verlichting. Bij afremmen of volledige stilstand brandt het achterlicht, ideaal voor andere weggebruikers. Op het LCD display zie je de gelegde afstand maar ook informatie over de accustatus. Zo ga je veilig de weg op, daar is geen twijfel over mogelijk. Deze driewieler kan een maximale belasting van 200 kg aan. Dit maakt het voertuig geschikt voor jong en oud, groot en klein.

Motor en accu van de elektrische driewieler

De krachtige 2000 watt motor neemt moeiteloos hellingen van 18%. Hiermee laat deze driewieler zien dat hij zijn mannetje staat. Welk seizoen, weertype of wegdek je ook tegenkomt: de Coolrider driewieler laat jou niet in de steek.

Deze driewieler is voorzien van een 60V 20AH lithium batterij. Met een volle accu rijd je ruim 50 km. Een en ander is afhankelijk van het wegdek, of je veel hellingen neemt en natuurlijk de buitentemperatuur af. Is de accu (bijna) leeg? Het opladen duurt amper 6 uur, handig tijdens het werk of ‘s nachts.

Een proefrit met de Coolrider e-driewieler

Als dagelijks vervoer, woon-werkverkeer, uitstapjes maar ook voor het toerisme: de Coolrider elektrische driewieler biedt veel mogelijkheden. Benieuwd of deze driewieler/scooter bij jou past? Vraag vrijblijvend een proefrit aan. Direct bestellen kan natuurlijk ook: desgewenst brengen we jouw nieuwe elektrische driewieler naar jou toe.