Elektrisch rijden met de coolrider

Elektrisch rijden met een auto begint normaal te worden, de ene na het andere merk komt met een elektrisch variant. Voor scooters geldt dit minder omdat het uiterlijk over het algemeen er standaard of oubollig eruit ziet. De scooters op benzine beheersen momenteel het straatbeeld maar dat gaat veranderen. In grote steden worden deze vieze 2 takt scooters al verboden en de verkoop van deze scooters is al per 1 januari 2018 verboden!

Is er een mooi alternatief momenteel verkrijgbaar die elektrisch is en die hip en stoer er uit moet zien? ……. ja die is er……. Elektrisch rijden met de Coolrider!
EEN ELEKTRISCHE SCOOTER EN STEP IN ÉÉN

Het beste kun je de Coolrider omschrijven als een combinatie tussen een scooter en een step. Dit fantastische vervoersmiddel heeft alles wat je maar kunt wensen, ziet er cool uit, is mega hip en ontzettend stoer. Elektrisch rijden met de Coolrider is geen straf maar een genot. Wanneer je op de Coolrider zit en rondrijd in de stad dan heb jij zoveel bekijks dat het even wennen is van al die aandacht.

Elektrisch rijden wordt gestimuleerd door de overheid, geen vieze uitlaatgassen meer maar schone lucht doordat elektrisch rijden geen uitstoot heeft. Zakelijk rijden met de Coolrider is enorm aantrekkelijk door de subsidieregelingen.

De Coolrider valt erg op door zijn brede banden en een hip design. Met zijn sterke 1000 watt motor en zijn batterij van 20 Ah kun je afstanden afleggen van ongeveer 50 kilometer voordat het weer herladen moet worden. Elektrisch rijden met de Coolrider is goedkoop, geen dure brandstof en onderhoudsbeurten zijn meer nodig maar lekker goedkoop rijden.

De Coolrider hebben wij in verschillende kleuren. De Coolrider is door de RDW goedgekeurd en is met een blauw kenteken te leveren. Wij leveren de Coolrider compleet af zodat je snel op de openbare weg kunt rijden en daarmee de show gaat stelen in iedere straat waar je ook bent!
Op de Coolrider zit standaard een jaar garantie op fabricage fouten en gebreken.