E-scooters: elektrisch rijden zonder zorgen

E-scooters: elektrisch rijden zonder zorgen

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Niet voor niks zijn scooters zo populair. Deze elektrische tweewielers tref je dan ook steeds vaker in grote steden aan. Ook in landelijke gebieden is het prettig rijden met de e-scooter. Ga voor 100% elektrisch rijden en maak kennis met de moderne elektrische scooter: RDW gekeurd en met een modern design.
Trendy e-scooters: een echte hype

E-scooters veroveren de wereld. Je komt ze tegenwoordig overal tegen, vooral in grote steden als Amsterdam en Utrecht. Dit komt omdat grote steden vervuilende scooters en brommers uit binnensteden weren. De elektrische scooter is uiteraard wel welkom. Er zijn echter nog veel meer redenen om te kiezen voor een e-scooter:

• Milieuvriendelijk
• Kostenbesparend
• Fluisterstil
• Betrouwbaar
• Trendy

Ontwikkeling van e-scooters
E-scooters zijn een goed alternatief voor benzinescooters. Rond het jaar 2010 had bijna nog niemand van de e-scooter gehoord. In 2019 werden e-scooters, met een beetje dwang, steeds populairder. Deze populariteit is mede te danken aan de verplichte milieuzones. E-scooters maken dus een grote ontwikkeling door. Dit is niet alleen terug te zien in het design maar zeker ook in de specificaties. De verschillende modellen zijn steeds betrouwbaarder en voorzien van een krachtige motor. Een heel verschil met enkele jaren geleden!

Ontdek de verschillende modellen
Op het gebied van e-scooters vind je verschillende modellen. Zo is er de elektrische scooter/ step: een combinatie van beiden. Hierbij ga je voor het meest trendy design, waarbij er veel aandacht is voor veiligheid en betrouwbaarheid.
Er zijn ook e-scooters met een sportief of retro design. Welke design je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op de moderne techniek van nu.

Dit moet je weten over e-scooters
Je gaat niet zomaar voor het eerste het beste model: een scooter kopen is een bewuste keuze. E-scooters van Coolrider zijn allemaal voorzien van brushless motor. Deze motor is niet alleen krachtig en neemt moeiteloos hellingen, ook is deze volledig onderhoudsarm. Dit betekent in ieder geval een flinke besparing op de onderhoudskosten. Daarnaast bespaar je ook nog eens op brandstofkosten: het volledig opladen van een elektrische scooter kost je ongeveer €0,50. Hiermee rijd je gemiddeld 40 - 60 km. Dit komt neer op ongeveer 1 cent per kilometer. Ter vergelijking: 1 liter benzine kost ongeveer €1,75. met een volle tank benzinescooter rijd je ruim 30 km. Een benzinescooter kost je dus 3,3 cent per kilometer. Hiermee is de elektrische scooter minimaal 3 x voordeliger!
In aanschaf zijn e-scooters niet duurder dan benzinescooters. Sterker nog, dankzij het groeiend aanbod zijn deze modellen vaak voordelig geprijsd. Dit zie je terug bij de e-scooters van Coolrider: modern, betrouwbaar en ook nog eens betaalbaar. Precies wat je van e-scooters mag verwachten.

Veilig de weg op
De moderne e-scooters zijn volledig veilig in gebruik. Deze modellen zijn voorzien van led voor- en achterverlichting, hydraulische schijfremmen, e-brake system en veiligheidsstandaard. Natuurlijk is er ook aan alarm met afstandsbediening gedacht. Zo gaat niemand er met jouw scooter vandoor. Uiteraard zijn Coolrider e-scooters goedgekeurd en geregistreerd door de RDW. Met een blauw kenteken (geen helmplicht) of geel kenteken mag je overal deelnemen aan het verkeer. Bij aankoop wordt het kenteken direct op jouw naam geschreven: dit regelen wij voor jou.
Benieuwd naar de trendy scooters van Coolrider? Vraag vrijblijvend een proefrit aan.