E-CHOPPER: MILIEUVRIENDELIJKE & STOERE ELEKTRISCHE SCOOTER
Erop uit met de e-chopper: een stoer design dat helemaal binnen deze tijd past. De elektrische scooter gaat het namelijk winnen van benzine brommers- en scooters. Hij was niet alleen in echte eye-catcher maar ook nog eens milieuvriendelijk, veilig en kostenbesparend. Ga jij voor de Coolrider e-chopper? Bekijk de mogelijkheden.

E-Chopper
E-Chopper

100% ELEKTRISCHE CHOPPER
Wat maakt de elektrische chopper zo bijzonder? De chopper was van oorsprong een sobere maar nuttige motorfiets. Tegenwoordig staat Harley Davidson synoniem voor de chopper. Niet voor niets is dit model razend populair. De e-chopper is 100% elektrisch, waarbij het oorspronkelijke design behouden is. Omdat je de e-chopper niet veel tegenkomt is het ook nog eens een echte blikvanger.
Elektrisch rijden heeft verschillende voordelen. De motor is fluisterstil, waardoor je geniet van de geluiden om je heen. Denk maar eens aan een ontspannen rit door de natuur, iets waar de e-chopper zich uitstekend voor leent. Dankzij de elektrisch aangedreven motor heeft deze weinig onderhoud nodig en bespaar je op brandstofkosten.
MET DE E-CHOPPER BEN JE OVERAL WELKOM
Steeds meer (grote) steden voeren milieuzones in. Dit betekent dat benzinevoertuigen niet worden toegestaan. De Coolrider e-chopper is milieuvriendelijk en hierdoor overal welkom, ook binnen milieuzones. Alweer een goede reden om te kiezen voor deze stoere elektrische scooter.

DESIGN EN VEILIGHEID
Het design mag er wezen: opvallend en van hoge kwaliteit. Het stevige frame kan een belasting van 79 kg aan. De zithoogte bedraagt 58cm: niet te hoog en niet te laag. Voor wie niet kan kiezen is de Coolrider e-chopper in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo vind je altijd de elektrische scooter die bij jou past.
Natuurlijk is er ook aan veiligheid en comfort gedacht. De oplaadbare lithium-ion 60 volt accu is verwijderbaar, wel zo handig. Neem een tweede accu mee en profiteer van een extra lange rit op de elektrische chopper. Volledig opgeladen gaat de accu ruim 50 km mee. Zoals het hoort is deze e-chopper voorzien van hydraulische schijfremmen, de juiste verlichting en een alarm met duwblokkering.
Comfortabel: een telefoonoplader aan het stuur. Terwijl jij geniet van een heerlijke rit wordt jouw smartphone tegelijkertijd opgeladen.

E-Chopper
E-Chopper

DIT IS WAAROM JE VOOR DE E-CHOPPER KIEST
Weet jij al of je voor de elektrische chopper gaat, of kies je liever voor een andere elektrische scooter uit het Coolrider assortiment? Toegeven, deze chopper is een model apart. Dankzij het opvallend design trek je overal de aandacht. Ben je fan van de chopper of heb je er altijd al een willen hebben? De e-chopper is hier het moderne antwoord op.
Wist je dat je vooral heel veel op onderhouds- en brandstofkosten bespaart? De motor is onderhoudsvriendelijk, dit betekent geen dure bezoekjes aan de scooterexpert. Dankzij de garantietermijn ben je ook nog eens verzekerd van een goede kwaliteit en extra service. Het opladen van de accu kost je nauwelijks iets: omgerekend €0,50 per 100 km. Vergelijk dit maar eens met een op benzine lopende chopper!