COOLRIDER XL

COOLRIDER XL MET UITNEEMBARE ACCU

Beweeg je moeiteloos door het stadsverkeer of verken de natuur op de Coolrider (met blauw kenteken). Met zijn krachtige uitneembare accu en motor, opvallend design weet je overal de aandacht te trekken.

HYDRAULISCHE VERING EN ZADEL

De voorvork is voorzien van een hydraulische vering. Je hoeft geen hobbeltje uit de weg te gaan. Dankzij zijn grote veerkracht ervaar je een aangename rit, elke dag weer. Dit wordt ondersteund door het comfortabele zadel, waar je urenlang op kunt zitten.

RDW EN BLAUW KENTEKEN

De Coolrider is goedgekeurd en geregistreerd door de RDW. Met het blauwe kenteken mag je overal deelnemen aan het verkeer. We regelen dat alles in orde is, zodat je direct weg kunt rijden. Voor een voertuig met blauw kenteken geldt geen helmplicht.

Jouw Coolrider is voorzien van veiligheidsaspecten zoals een kilometerteller, verlichting en veiligheidsstandaard. De e-step is officieel een snorfiets, je dient je aan de regels voor fietsers te houden. Met de Coolrider maak je veilig gebruik van de fietspaden.

MOTOR EN UITNEEMBARE ACCU

De Coolrider xl wordt aangedreven door een brushless 1500 watt motor. Hellingen van 20 graden zijn geen probleem, de Coolrider xl neemt jouw moeiteloos mee. De brushless motor is onderhoudsvrij en bespaart op onderhoudskosten.

De krachtige lithium-ion uitneembare accu van 20 Ah-60 volt is voldoende voor een afstand van 40 tot 60 kilometer. Via het led display hou je de batterijstatus in de gaten. Tevens zie je de afgelegde afstand. Het verlichte led display is duidelijk en overzichtelijk, dag en nacht. In ongeveer 6 uur laad je de accu helemaal vol en zit je weer op je Coolrider. De accu is uitneembaar en kun je elders opladen en de scooter hoeft niet daardoor speciaal bij een stopcontact te staan.

Alarm en veiligheidsstandaard

Je bent zuinig op je Coolrider XL , dat begrijpen we helemaal. Daarom wordt deze geleverd inclusief alarm met afstandsbediening. Hierdoor activeer je het alarm op een afstand, bijvoorbeeld vanaf dat zonnige terras. Bij een diefstalpoging gaat het alarm af en blokkeert het achterwiel. Niemand die er met jouw favoriete vervoersmiddel vandoor gaat.

Met de veiligheidsstandaard parkeer je de Coolrider stevig en stabiel. Vergeet je bij het wegrijden de standaard in te klappen, dan blokkeert de Coolrider XL. Dit maakt wegrijden extra veilig.

Frame en banden

Het design van de Coolrider is onderscheidend van standaard e-steps. Deze bigwheel is voorzien van een met 3D technologie ontworpen frame zonder lasnaden. Wat je favoriete kleur ook is, we kunnen nagenoeg alles leveren. De brede banden met een maat van 225/55/8 houden goed contact met de ondergrond. Bij glad of regenachtig weer merk je direct het verschil. De banden zijn tubeless, dit betekent minder onderhoud en een uitstekende vering. De brede banden zijn ook nog eens een eye-catcher; in combinatie met het opvallende frame en gekleurde kappen wordt je zeker gezien.