Contact


Veelgestelde vragen

IS EEN TESTRIT MOGELIJK VOORDAT IK EEN AANKOOP DOE?

Natuurlijk is dat mogelijk want wij begrijpen ook dat je eerst de Coolrider wilt ervaren. Stuur ons een e-mail waarin jij aangeeft dat je een testrit wilt maken of vraag direct een proefit aan. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.

HEEFT DE COOLRIDER GARANTIE?

Wij geven standaard een jaar garantie op fabricagefouten. Onjuist gebruik waardoor schade is ontstaan wordt natuurlijk niet vergoedt!

IS DE COOLRIDER GOEDGEKEURD DOOR DE RDW?

De Coolrider is goedgekeurd door de RDW en mag daarom op de openbare weg. Bij aankoop van de Coolrider wordt het blauwe of gele kenteken op uw naam geschreven.

BEZORGEN JULLIE DE COOLRIDER?

De coolrider bezorgen is helemaal gratis m.u.v. de waddeneilanden.

HOE KAN IK BIJ JULLIE BETALEN?

Betalen gaat bij ons heel eenvoudig en veilig. Zo kun je tijdens het afrekenen kiezen voor iDeal, Creditcard of PayPal. iDeal betalingen worden afgehandeld door Mollie, onze betalingspartner die ervoor zorgt dat jouw betaling veilig verwerkt wordt. Een betaling via PayPal gaat rechtstreeks via PayPal waarbij je gebruik kunt maken van je huidige PayPal account. Ook betalen in 3 termijnen zonder rente is één van de mogelijkheden

HOE KAN IK CONTACT MET JULLIE OPNEMEN?

Je kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen via info@coolrider.nl of bel naar 085-0653921. Op werkdagen zijn wij razendsnel met het beantwoorden van e-mail (gemiddeld reageren wij binnen 15 minuten op binnenkomende vragen), maar ook in het weekend zijn wij niet te beroerd om jou snel van een antwoord te voorzien!

ALS HET WEER KOUDER WORDT, HOEVEEL WORDT MIJN RANGE DAN MINDER?

Als het buiten kouder wordt dan neemt de actieradius af van de accu. Hoeveel dat is is afhankelijk van de temperatuur. Bij vriezend weer zou dat zomaar 15% minder kunnen worden.

DE MAXIMALE SNELHEID NEEMT AF WANNEER JE WAT LANGER OP DE COOLRIDER RIJDT, KLOPT DIT WEL?

Wanneer de accu wat leger begint te raken dan heeft dit effect op de maximale snelheid en helaas is hier niets aan te doen. (kan ongeveer 3 KM schelen)

Bericht ons

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplicht