Beste elektrische scooter van 2020

Voor welke elektrische scooter uit 2020 ga jij?

Bekijk de nieuwste trends op het gebied van elektrisch rijden. Met een elektrische scooter ben je in ieder geval welkom in milieuzones en bespaar je ook nog eens op brandstofkosten en onderhoudskosten. Reden genoeg om over te stappen op elektrisch rijden.

Ontwikkelingen op het gebied van scooters en brommers
Na de Tweede Wereldoorlog werden de allereerste scooters populair. In het begin waren het vooral de jongeren die zich op de bromscooter stortten. Tegenwoordig zijn het liefhebbers van alle leeftijden die graag op een scooter rondrijden, vooral wanneer deze elektrisch is.

Elektrisch rijden heeft de toekomst!
Dieselauto's en brandstofscooters (ook brommers) liggen flink onder vuur. Niet zo vreemd, de uitstoot van brandstof (CO2- en NOx uitstoot) is slecht voor het milieu. Een aantal grote steden heeft milieuzones ingevoerd. Hier ben je alleen met je brommer of scooter welkom wanneer deze weinig luchtvervuiling oplevert. De e-scooter (elektrische scooter) is hier het antwoord op: deze is overal welkom.

Elektrisch rijden heeft nóg een aantal interessante voordelen. Ten eerste is het minder milieuvervuilend maar bespaart het ook op de brandstofkosten. Het opladen van de accu kost immers veel minder dan een volle benzinetank. De aanschaf van een extra of nieuwe accu is wél een investering, maar verdient zich vrij snel terug. Dit heeft ook te maken met de minimale onderhoudskosten van de elektrische scooter.

Bijkomende voordelen zijn de snelle en betrouwbare startmotor en het geluidloos rijden. Niet voor niets worden elektrische scooters steeds vaker aan toeristen verhuurd, een stille rit door de duinen of landelijke omgeving is erg in trek.

Elektrische scooter 2020: de nieuwste trends
Welke elektrische scooter is in 2020 de absolute trend? Het draait niet alleen om elektrisch rijden maar ook om veiligheid, betrouwbaarheid en vooral design. Het oog wil tenslotte ook wat.

Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten voor de elektrische scooter van 2020:
• Betrouwbaarheid - krachtige motor
• Lange accuduur - snelladen en groot actieradius
• Comfort - wegligging en zitcomfort
• Design - trendy vormgeving
• Prijs - betaalbare e-scooter

Retro look met de techniek van nu
De elektrische scooter van 2020 heeft een retro look. Dit is iets dat je in 2019 al voorbij zag komen en in 2020 helemaal de nieuwe trend is. De retro scooter lijkt uit de jaren ‘60 – ‘70 te komen maar dan met moderne technieken. Uiteraard 100% elektrisch, dat spreekt voor zich. De accu gaat over een afstand van 60 tot 70 km mee, waardoor het ook mogelijk is om de elektrische scooter 2020 voor woon-werkverkeer of dagtripjes in te zetten.

Dat deze trend doorzet is te zien aan het groeiend aantal verhuurbedrijven van elektrische scooters. De moderne elektrische scooter kom je ook bij koeriersbedrijven meer en meer tegen: van de pizzabezorger tot de pakkettendienst. De meesten kiezen voor een retro uitstraling, iets dat juist helemaal bij deze tijd past.

Elektrische scooter 2020 kopen
Huren of kopen, wat is eigenlijk beter? Voor het uitproberen van een elektrische scooter is huren een goed alternatief. De elektrische scooter 2020 nodig voor woon-werkverkeer, ontspanning of noodzakelijke ritjes? Dat is het beter om deze aan te schaffen: dit bespaart je uiteindelijk een hoop geld.

De elektrische retro scooter is in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Bij Coolrider hebben we de Chopper en de Coolrider Classic. De ideale mix van retro en elektrisch rijden, betrouwbaar en ook nog eens comfortabel. Deze modellen leveren we in verschillende kleuren, zodat je altijd de elektrische scooter rijdt die ook écht bij jou past.

Naast de retro look zijn er ook Coolrider e-scooters in een moderne vormgeving verkrijgbaar. Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft en elektrisch rijden wel voor iedereen mogelijk moet zijn.