Over ons

Steeds meer mensen stappen met plezier op de e-scooter. Blijf mobiel, waar je ook naartoe gaat. De Coolrider is van en voor iedereen. Onze doelstelling is om iedereen kennis te laten maken met de Coolrider.

1

Cool, Trendy & Hip

Cool, Trendy & Hip

2

Voor oud en jong

Voor oud en jong

3

RDW goedgekeurd

RDW goedgekeurd

Steeds meer mensen stappen met plezier op een e-scooter. Blijf mobiel, waar je ook naartoe gaat. De Coolrider is van en voor iedereen.Onze doelstelling is om iedereen kennis te laten maken met de Coolrider.

Wij maken elektrisch rijden hip en modern. Hierbij houden we rekening met duurzaamheid, betrouwbaarheid en de trend van nu. Omdat de Coolrider xl en xxl in Nederland nog niet zo bekend is, trek je met het bijzondere design en brede banden altijd en overal de aandacht. Het is wel even wennen, al die extra aandacht.

“We leveren alleen de beste kwaliteit”

Coolrider is onderdeel van Shopping Industries. We begeven ons al jarenlang op de consumentenmarkt. Hierbij verkopen we alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit. We kiezen bewust voor de meest perfecte prijs-kwaliteitverhouding. De Coolrider moet niet alleen opvallen, ook betrouwbaarheid en veiligheid vinden we belangrijk. Daarom maken we weloverwogen keuzes met betrekking tot deze e-scooters en onderdelen.

Service en garantie

We staan geheel achter onze keuze met betrekking tot de Coolrider. We geven dan ook maar liefst 12 maanden garantie op fabricagefouten en defecten, niet veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik. Voor alle problemen, groot of klein, kun je bij ons terecht.

De Coolrider is betrekkelijk nieuw in Nederland. We kunnen ons voorstellen dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken. Dit fantastisch vervoersmiddel móet je gewoon voelen. Je hebt altijd de mogelijkheid om de Coolrider zelf te proberen.
Zoveel mensen, net zoveel wensen.

Kies uit een van de standaardkleuren of modellen of ga je eigen stijl achterna. We bieden je de mogelijkheid om, tegen meerprijs, de kappen geheel naar eigen wens te laten ontwerpen. Jouw favorieten kleuren, eigentijds ontwerp of uniek logo, bijna alles is mogelijk. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende opties zoals een tweezitszadel. De moderne e-scooter wordt compleet geleverd, zodat je direct de openbare weg op kunt.

Blauw kenteken en helm

De Coolrider is voorzien van een blauw kenteken. Een blauwe kentekenplaat bevindt zich altijd op een snorscooter of snorfiets. De e-scooter met een maximale snelheid van 25 km per uur valt hier ook onder. We zorgen dat het blauw kenteken aanwezig is, hiervoor hoef je zelf niets te doen. Let even op de verzekering: die is wél verplicht.

Voor de e-scooter geldt geen helmplicht. Je mag gebruik maken van het fietspad, waardoor je veilig aan het verkeer deelneemt. Ook op toegestane wegen en bospaden in de uitgerekte natuur ben je welkom. De Coolrider is zo stil, je geniet alleen maar van de natuur om je heen.