Lease de coolrider via scooterFlex

Steeds meer mensen stappen met plezier op de e-scooter. Blijf mobiel, waar je ook naartoe gaat. De Coolrider is van en voor iedereen. Onze doelstelling is om iedereen kennis te laten maken met de Coolrider.

1

Cool, Trendy & Hip

Cool, Trendy & Hip

2

Voor oud en jong

Voor oud en jong

3

RDW goedgekeurd

RDW goedgekeurd

lease de coolrider 1

 

Betalen zoals het u uitkomt

Coolrider biedt u de mogelijkheid tot financiering. Hiermee kunt u de betaling van de Coolrider verdelen over een langere periode. Wij werken hierin samen met ScooterFlex.

 

Koop nu en betaal in gemakkelijke termijnen

Direct genieten van uw aankoop en pas later betalen? Dat kan! Wij bieden u de mogelijkheid om het aankoopbedrag van uw product(en) en accessoires achteraf te betalen, in gemakkelijke maandelijkse termijnen.

De voordelen op een rij:

  • Maandbedrag, rentepercentage en looptijd zijn vooraf bekend
  • Geen afsluit- en administratiekosten
  • Tussentijds heeft u de garantie dat er niets wijzigt

Kortom: volop betaalgemak en zekerheid!

ScooterFlex financiering

 
 

Hoe vraagt u betaalgemak aan?

1. Kiezen Kies uw product(en) en accessoires uit. Geef bij Coolrider aan dat u gebruik wilt maken van financiering. Coolrider heeft een kopie nodig van uw legitimatiebewijs.

2. Aanvragen
Vul het aanvraagformulier in. ScooterFlex neemt altijd de aanvraag telefonisch met u door.

3. Overeenkomst sluiten
U ontvangt de financieringsovereenkomst thuis en stuurt deze ondertekend terug. Eventueel horen daar kopieën bij van documenten over uw financiële situatie. U ontvangt van ScooterFlex bericht over definitieve goedkeuring van uw aanvraag.

4. Genieten
Als uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u contact opnemen met Coolrider om te bespreken wanneer u uw product(en) wilt ontvangen. Maandelijks wordt het vooraf afgesproken maandbedrag automatisch van uw rekening afgeschreven.

Voor meer informatie over betaalgemak kunt u kijken op www.scooterflex.nl. Toetsing en registratie BKR. Coolrider treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van ScooterFlex. ScooterFlex en Coolrider geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.