Elektrische step voor volwassenen

1

Cool, Trendy & Hip

Cool, Trendy & Hip

2

Voor oud en jong

Voor oud en jong

3

RDW goedgekeurd

RDW goedgekeurd

Eindelijk een elektrische step voor volwassenen met een stoer design. De Coolrider is modern, opvallend, comfortabel en ook nog eens heel erg veilig. Deze elektrische step voor de openbare weg is RDW gekeurd. Dit betekent een blauwe kentekenplaat, waar wij voor zorgen. Bestellen en wegrijden: meer hoef je niet te doen. Ontdek alle voordelen van de meest moderne elektrische step volwassenen.

Gezien in de media

de-telegraaf-logo
autovisie-logo
noordhollands-dagblad-logo

Elektrische step 25 km per uur

De Coolrider is ontworpen voor jouw gemak en comfort. Met 25 km per uur manoeuvreer je moeiteloos door het drukke stadsverkeer. Parkeerproblemen behoren tot de verleden tijd, deze elektrische step volwassenen is voorzien van betrouwbaar alarmsysteem.

Wist je dat je overal met deze elektrische step voor openbare weg mag komen? Steeds meer gemeenten voeren een milieuzone in, waar het rijden met benzinescooters verboden is. De Coolrider is overal meer dan welkom, daar kun je van op aan.

Ritten over landelijke wegen voelen met de Coolrider zeer aangenaam. De elektrische step is geschikt voor volwassenen en voorzien van hydraulische vering. Een kuil in de weg of een hobbeltje, je voelt het amper. Dat is comfort waar je op kunt vertrouwen.

Elektrische step voor volwassenen

Elektrische step met zadel

Bij een elektrische step voor volwassenen denk je wellicht aan een vervoermiddel waarbij je moet staan. Niet zo comfortabel voor langere ritten, dat begrijpen wij ook wel. Een e-step met zadel aanschaffen? De Coolrider voldoet aan al jouw verwachtingen. Het brede comfortabele zadel neemt je kilometers mee op de mooiste ritten. Geen zadelpijn of vermoeide voeten: dat is de Coolrider.

 

Zijn er nog redenen om een elektrische scooter met zadel te kopen? Ja natuurlijk! Ons model is voorzien van breed frame, waardoor je voeten voldoende ruimte hebben. Dit is iets wat je bij veel andere elektrische steps niet terugziet. Het frame is zo stevig dat het maar liefst 200 kilo gewicht kan dragen. Neem gerust je partner, kind of vriend mee: het optionele dubbele zadel biedt voldoende ruimte.

Veilig rijden met de Coolrider

Veilig de weg op, dat vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij aan verschillende veiligheidsaspecten gedacht. Ten eerste beschikt deze elektrische step met zadel voor volwassenen over hydraulische schijfremmen. Een noodstop of langzaam afremmen, de Coolrider reageert direct. De brede tubeless banden houden goed contact met de ondergrond, ongeacht het weer. Dit goede contact met het wegdek merk je ook bij het remmen.

Een elektrische step heeft ook voordelen met betrekking tot de verkeersveiligheid. Je raakt minder snel vermoeid. Hierdoor blijft jouw blik op de weg altijd scherp. We hebben echter aan veel meer dingen gedacht. De voorvork biedt een uitstekende veerkracht, wat voor een stabiele zit zorgt.

Ook in het donker rij je veilig met de elektrische step voor de openbare weg. Dankzij de voor- en achterverlichting word je altijd goed gezien. Het led-display met ritafstand en batterijstatus is verlicht. Dit zorgt voor een perfect overzicht, ongeacht het tijdstip.

Geen ergernissen meer over te weinig parkeerplaatsen of hoge parkeerkosten. De Coolrider zet je neer waar het jou uitkomt. De standaard laat de Coolrider stevig en stabiel staan. Vergeet je bij het wegrijden de standaard in te klappen? In dit geval werkt jouw e-step voor volwassenen niet. Hierdoor wordt je gelijk herinnerd aan je ‘foutje’. Dat bespaart je weer wat ellende.

Elektrische step voor volwassenen

Wat je ook nog moet weten

Je dacht dat de Coolrider niet krachtig genoeg is? Vergis je niet, de 1000 watt brushless motor accelereert vlot bij hellingen. Bovendien is de motor ook nog eens onderhoudsvrij. De krachtige 60 volt batterij legt een afstand tussen 40 en 60 kilometer af. Dat had je niet gedacht hè? Mocht je tussendoor op willen laden, dan is de accu binnen 6 uur volledig opgeladen. Ondertussen concentreer jij je op je werk of op dat zonnige terras. Wintertijd? Misschien gebruik je de Coolrider dan wat minder, toch laat deze je ook tijdens koude perioden niet in de steek. Betrouwbaar elektrisch vervoer, elke dag weer.

RDW goedgekeurd met blauw kenteken

Een elektrische step met zadel kopen die ook nog eens geschikt is voor de openbare weg: dat vind je niet veel. De meeste e-scooters komen niet door de RDW keuring. Logisch, de RDW stelt strenge eisen aan voertuigen.

 

Als een van de weinige e-scooters is de Coolrider wél RDW gekeurd. Hier hoef je zelf niets voor te doen, wij hebben voor deze keuring gezorgd. Uiteraard wordt jouw Coolrider met blauw kenteken geleverd. We zorgen ook voor een tenaamstelling. Alleen nog maar genieten van de meest comfortabele ritten, meer hoef je niet te doen. Nou ja, een verzekering regelen voor jouw favoriete e-scooter, maar dat is zo gepiept.

Meer informatie over de Coolrider

Ben je overtuigd van de elektrische step voor volwassenen? Wat je leeftijd ook is, met de Coolrider word je zeker gezien. We geven je meer informatie over de elektrische step met zadel kopen.

 

  • Kleur: de Coolrider is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Rood of groen, zwart of blauw, we kunnen elke kleur leveren. Hou je van een fijn of scherp contrast? Kies voor kappen in een andere kleur.
  • Logo of afbeelding: de elektrische step/scooter ook voor zakelijke rijders interessant. Ga voor een opvallende afbeelding of bedrijfslogo. Een betere reclame kun je niet maken.
  • Opties: standaard ziet de Coolrider er heel cool uit. Toch is het mogelijk om te kiezen voor verschillende opties zoals een gashendelslot of dubbel zadel.
  • Gratis proefrit: je twijfelt over een elektrische step met zadel kopen. Geen probleem, een proefrit is altijd mogelijk. Zo ervaar je zelf hoe comfortabel de Coolrider is. We weten zeker dat je daarna écht overtuigd bent.
Elektrische step voor volwassenen