Elektrische step met zadel

Zowel de elektrische scooter als step zijn zeer populair. Wij hebben het beste van deze twee dingen samengebracht: de Coolrider. Een 100% elektrische step met zadel.

Met een naadloos frame, brede banden en een modern design maken we elektrisch rijden wel héél cool. De Coolrider is trendy en geschikt voor jongeren en ouderen. Dankzij de RDW goedkeuring mag je met deze elektrische step met zadel overal de openbare weg op. Ontdek zelf de voordelen van de Coolrider of vraag direct een proefrit aan.

 

De Coolrider is het ideale elektrische step

Een elektrische step met zadel die elke kilometer weer comfortabel zit. Nooit eerder verscheen er een dergelijk uniek elektrisch vervoermiddel. We kunnen dan ook niet kiezen tussen de benaming scooter of step: we noemen het gewoon de Coolrider. Zowel voor zakelijk als particulier vervoer biedt de Coolrider veel voordelen:

 

  • 100% elektrisch rijden
  • Onderhoudsvrije krachtige motor
  • Actieradius van 40-60 km
  • Naadloos frame in diverse kleuren
  • Brede tubeless banden
  • Hydraulische schijfremmen en vering
  • Alarm met afstandsbediening

 

Met deze elektrische step met zadel manoeuvreer je moeiteloos door het stadsverkeer. Nooit meer problemen met parkeren, je favoriete Coolrider past overal thuis. Dankzij het alarm met afstandsbediening staat de e-step voor volwassenen ook nog eens veilig. Waagt iemand toch een poging tot diefstal? Niet alleen het alarm gaat af, ook het achterwiel blokkeert. De Coolrider is en blijft van jou!

Coolrider

De Coolrider is elektrisch rijden maar dan héél cool. Met deze elektrische step met zadel maak jij gegarandeerd te blits.

Gezien in

de-telegraaf-logo
autovisie-logo
noordhollands-dagblad-logo
elektrische step met zadel

Elektrische step met blauw kenteken

Zoals je gewend bent van de elektrische step met zadel voor volwassenen, rijdt ook de Coolrider met 25 kilometer per uur. Een perfecte snelheid voor woon-werkverkeer, een rit door landelijke omgeving of voor koeriersdiensten. Wat je doel ook is, met de Coolrider geniet je elke rit weer.

De krachtige 1000 watt motor accelereert vlot bij hellingen van 20 graden. Bovendien is de brushless motor ook nog eens onderhoudsvrij, dit bespaart je extra onderhoudskosten. Benieuwd tot hoever je met deze elektrische step met zadel komt? Afhankelijk van temperatuur, gewicht en wegdek rij je een afstand tussen de 40 en 60 kilometer. Dat is in veel gevallen een heen- en terugreis ineen. Biedt de elektrische scooter/step actieradius net niet voldoende capaciteit? Geen probleem, in slechts 6 uur is de accu volledig opgeladen. Ondertussen geniet jij van het winkelen, een hapje en een drankje of voer jij je werkzaamheden uit. Tegen het einde van het dagdeel staat de elektrische step voor volwassenen weer voor jou klaar.

Opvallend design

De elektrische step 25 km/h is niet zomaar een elektrische step met zadel. Vooral het design valt enorm in de smaak. Het frame is met behulp van 3D technologie ontworpen. Dit betekent één strak geheel zonder lasnaden. Dankzij dit stevige ontwerp kan de Coolrider tot 200 kilo gram gewicht dragen.

Wat is je favoriete kleur? Je nieuwe Coolrider is in nagenoeg alle kleuren verkrijgbaar. Ga je voor krachtig rood, levendig geel of het kalme groen? Je hoeft niet één kleur te kiezen, we kunnen de kappen in een andere kleur leveren. Wil je extra opvallen, dan kunnen we de kappen zelfs voorzien van eigen afbeelding of bedrijfslogo. Daar maak je reclame mee.

De opvallend brede banden met een maat van 225/55/8 mogen gezien worden. Niet alleen val je hier direct mee op, ook zorgt het voor extra stabiliteit. Een natte of glibberige ondergrond haalt jou niet onderuit. Ook bij het remmen merk je dat jouw vertrouwde elektrische step met zadel direct reageert.

Voor een optimale werking en veiligheid adviseren we de Coolrider af en toe na te laten kijken. Zo blijf je verzekerd van betrouwbaar elektrisch vervoer.

elektrische step met zadel

Comfortabel (elektrisch) rijden

Geen hobbel is teveel, de elektrische step met zadel beschikt over hydraulische vering. Hierdoor zit je altijd en overal comfortabel. Rent er een konijntje over het bospad of maakt die fietser voor jou een noodstop? No worries, dankzij de hydraulische schijfremmen sta je direct stil. Het e-brake systeem zorgt ervoor dat de wielen bij een noodstop niet blokkeren. Dit betekent nog eens extra veiligheid en comfort. Eindelijk een step zoals het hoort.

De Coolrider is een e-step voor de openbare weg. Dit zie je aan alles wat je erbij krijgt. Een betrouwbaar alarm met afstandsbediening, veiligheidsstandaard en led-display: aan alles is gedacht. Ook in het donker is de Coolrider met zadel veilig. De voor- en achterverlichting zorgen dat jij gezien wordt. Het led-display met batterijstatus is verlicht, zodat je van alles op de hoogte blijft.

Heb je al eens van een veiligheidsstandaard gehoord? Deze elektrische step met zadel voor volwassenen heeft er een. De Coolrider staat dankzij deze standaard altijd stabiel geparkeerd. We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent over deze e-step voor volwassenen en bij het wegrijden vergeet de standaard in te klappen. Mocht dit in je enthousiasme gebeuren, dan blokkeert de Coolrider. Zo gebeuren er nooit ongelukken.

Veilig op de openbare weg

We hebben nog veel meer goed nieuws over de moderne elektrische step met zadel. Deze mix tussen een step en scooter is voor de openbare weg gemaakt. Daarom hebben we voor een RDW keuring gezorgd. Let op, deze keuring is onderhevig aan strenge eisen en brengt de nodige kosten met zich mee. Dit verklaart waarom veel e-steps niet door de keuring worden. De Coolrider is 100% RDW gekeurd en geschikt voor de openbare weg, daar kun je van op aan.

Met de RDW keuring wordt ook een blauw kenteken afgegeven. Zo zien controlediensten direct dat het hier een elektrische step 25 km/h betreft. Voor dit soort voertuigen geldt geen helmplicht, hoewel dit altijd veiliger is. Zorg je zelf nog even voor een verzekering? Dan is de Coolrider klaar voor gebruik!

Je hoeft niet te twijfelen over de aanschaf van de Coolrider. Bij ons mag je gratis en vrijblijvend een proefrit maken. Zo maak je kennis met de comfortabele zit, het moderne design en alle veiligheidsaspecten. Ben je net zo enthousiast als wij, bestel de Coolrider dan direct in onze webshop. We komen deze voor een klein bedrag bij jou afleveren, maar afhalen mag natuurlijk ook.

Probeer de Coolrider zelf

Wil je de Coolrider zelf testen? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om deze elektrische step vrijblijvend uit te proberen. Vraag een proefrit aan en ervaar de Coolrider zelf.