COOLRIDER
IS


Elektrische driewieler

scooter

Elektrische driewieler scooter

Een elektrisch aangedreven driewieler/scooter met een maximale snelheid van 25 km/u, hoe modern is dat? Geschikt voor senioren die zich op een leuke en veilige manier willen verplaatsen. Uiteraard ook interessant voor iedereen die minder goed ter been is of iets anders wil dan de standaard elektrische step of scooter. Want zeg nu eerlijk: deze elektrische driewieler ziet er wel erg hip uit.

Met zijn uitneembare accu ben je niet verplicht om de driewieler in de buurt van een stopcontact te plaatsen maar koppel je de accu los en neem je die mee naar een plek waar het jouw het beste uitkomt om de lithium accu te laden. Zo maak je de elektrische driewieler nog mobieler dan dat hij al is.

Combinatie van driewieler motor en scooter

De Coolrider elektrische driewieler mag gezien worden. Qua uiterlijk doet hij aan een driewielermotor denken, je hebt er alleen geen motorrijbewijs voor nodig. Wel een brommer/scootercertificaat: dit voertuig haalt namelijk een snelheid van 25 km/h. Dit is dan ook gelijk het grootste verschil met een seniorenscooter, die vaak niet harder dan 5-15 km/h gaat.

Je wil opvallen, je op een snelle manier verplaatsen en veilig de weg op. Dit kan allemaal met de Coolrider elektrische driewieler. Gewoon een voertuig dat echt bij jou past.

elektrische driewieler scooter
elektrische driewieler scooter
elektrische driewieler scooter
elektrische driewieler scooter

Met de elektrische driewieler scooter kom je overal

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Je gebruikt geen milieuvervuilende brandstoffen, dat is wel zo prettig. Bovendien scheelt elektrisch rijden in de portemonnee: met een volle accu ben je goedkoper uit dan met een volle brandstoftank. Het opladen van de accu duurt slechts 6 uur, waarna je een afstand van ongeveer 50 km aflegt.

Heb je ook wel eens aan moeder natuur en de toekomst hiervan gedacht? Elektrisch rijden betekent dat je het milieu minder belast. In veel grote steden zijn brandstofscooters (en brommers) in de binnenstad niet meer welkom. Geen probleem met de elektrische driewieler: deze is overal welkom.

Over het design en de maximale belasting

Met het design (ontwerp) van de Coolrider elektrische driewieler scooter zit het wel goed. Het stevige frame heeft een opvallend uiterlijk, waarbij er gebruik is gemaakt van mooie kleuren. Kies uit een driewieler/scooter in geel-zwart, geheel zwart of een van de andere kleurencombinaties.

Natuurlijk is aan alles gedacht: van schokbrekers tot verlichting. Bij afremmen of volledige stilstand brandt het achterlicht, ideaal voor andere weggebruikers. Op het LCD display zie je de gelegde afstand maar ook informatie over de accustatus. Zo ga je veilig de weg op, daar is geen twijfel over mogelijk. Deze driewieler kan een maximale belasting van 200 kg aan. Dit maakt het voertuig geschikt voor jong en oud, groot en klein.

waarom een elektrische driewiel scooter?

CO2 Neutraal

De 100% elektrische driewieler is CO2 neutraal.
Geen uitstoot van gassen en stoffen en geen geluidoverlast maar genieten van schonelucht en fluisterstil

kenmerken

100% elektrisch
In diverse kleuren beschikbaar
Kan voor-en achteruit
Stabiele wegligging
Bagagemandje
50 KM actieradius

Voor wie?

Senioren
Mindervaliden
Golfclubs
Vakantieparken
Verhuurbedrijven
Voor iedereen die het leuk vindt

Motor en accu van de elektrische driewieler

Elektrische scooters staan bekend om hun goede prestaties. Zo ook bij de Coolrider elektrische driewieler. De krachtige 2000 watt motor neemt moeiteloos hellingen van 18%. Hiermee laat deze driewieler zien dat hij zijn mannetje staat. Welk seizoen, weertype of wegdek je ook tegenkomt: de Coolrider driewieler laat jou niet in de steek.

Deze driewieler is voorzien van een 60V 20Ah lithium batterij wat een Nederlands product is. Met een volle accu rijd je ongeveer 50 km. Een en ander is afhankelijk van het wegdek, of je veel hellingen neemt en natuurlijk de buitentemperatuur af. Is de accu (bijna) leeg? Het opladen duurt amper 6 uur, handig tijdens het werk of ‘s nachts.

Inparkeren? Geen probleem! Zet hem in zijn voor- of achteruit en je kunt hem inparkeren waar je ook wilt.

Deze E-driewieler heeft een maximale snelheid van 25 KM per uur en je mag hem daarom besturen op de openbare weg of op fietspaden. Met zijn blauwe kenteken (die krijg je er gratis bij) is hij goedgekeurd volgens de richtlijnen van de RDW.

elektrische driewieler scooter

De elektrische driewieler is nog niet op voorraad maar wij hebben er wel 1 in ons bezit om een proefrit te maken. Na de proefrit kan er eventueel een driewieler besteld worden wat begin mei geleverd wordt

Een proefrit met de Coolrider e-driewieler

Als dagelijks vervoer, woon-werkverkeer, uitstapjes maar ook voor het toerisme: de Coolrider elektrische driewieler biedt veel mogelijkheden. Benieuwd of deze driewieler/scooter bij jou past? Vraag vrijblijvend een proefrit aan.

Specificaties elektrische driewieler

Lengte:
Breedte:
Hoogte:
Maximaal gewicht:
Snelheid:
Accu:
Oplaadtijd: