E-Fatbike B2B

E-fatbike B2B: modern verdienmodel

Hij is modern, stevig en een echte krachtpatser: de e-fatbike. Een mix van mountainbike en elektrische fiets. Met zijn dikke banden een echte eyecatcher. De E-fatbike is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Inmiddels zie je ze steeds meer in Nederland verschijnen. Voor verhuur of als extra service: de e-fatbike van Coolrider biedt verschillende commerciële oplossingen.

Kenmerken van de Coolrider e-fatbike

Hij ziet er zeer stevig en zwaar uit, toch is het aluminium frame een echte lichtgewicht. Hierdoor kun je flink wat snelheid maken. Dankzij de dikke banden heeft deze elektrische fiets geen moeite met alle soorten terrein. Van gladde bestrating tot modder of gras: niets is te gek. De elektrische trapondersteuning is echt een pluspunt. De fatbike in verschillende situaties inzetbaar.

Het voordeel van de elektrische fatbike? Door modder racen of over het strand jagen zonder vermoeidheid: ideaal voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Uiteraard ook geschikt om de binnenstad mee te verkennen. Dankzij de elektrische aandrijving is deze e-bike ook in milieuzones toegestaan.

E-Fatbike B2B
E-Fatbike B2B

Verhuurbedrijven – horeca – toerisme

Bij deze stoere elektrische fiets denken we gelijk aan verhuurbedrijven, met het oog op toerisme en recreatie. Voor daggasten of vakantiegangers is dit de ideale manier om kennis te maken met de omgeving (strand, bos en stad). Verhuurbedrijven in toeristische omgevingen gaan hier zeker mee scoren. Verder is de Coolrider bike inzetbaar binnen de horeca en het toerisme. Denk aan verhuur of extra service voor hotel- of campinggasten. Een ritje met de e-fatbike zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Verdienmodel e-fatbike verhuur

De Coolrider fatbike heeft een maximale snelheid van 27 km per uur. Dankzij de schijfremmen voor en achter sta je snel weer stil. De krachtige 250 watt Bafang motor accelereert snel. Deze e-bike is uitgerust met maar liefst 7 versnellingen. In formeer bij ons voor de prijzen wanneer je deze aankoopt B2B. Voor elektrisch aangedreven mountainbiken brengen verhuurbedrijven gemiddeld €35 per uur in rekening. Hiermee is de Coolrider E-fatbike snel terugverdiend. Vraag naar de voorwaarden.

Extra informatie: de actieradius bedraagt gemiddeld 60 km bij trapondersteuning. De batterij is in ruim 5 uur volledig opgeladen. Houd hier rekening mee bij verhuur of uitlenen van de E-fatbike. Mocht onverhoopt de accu leeg zijn dan kun je altijd fietsend verder!

E-fatbike b2b
E-Fatbike