COOLRIDER
IS


coolrider Italian

Coolrider Italian- retro scooter

Terug in het verleden met de Coolrider Italian retro scooter. Met het design van toen en de kwaliteit én technische snufjes van nu. Natuurlijk 100% elektrisch rijden, waarbij de Coolrider Italian voorzien is van krachtige motor en accu

Frame

Klassiek design in verschillende kleuren

Met inspiratie uit de jaren ‘60 en ‘70 halen we de Coolrider Italian terug uit de tijd. Je zag ze eerder al in het Italiaans straatbeeld verschijnen: dat willen wij ook! Deze klassieke retro scooter heeft een tijdloos design en is verkrijgbaar in maar liefst 8 stijlvolle of opvallende kleuren. Zuiverwit, hemelsblauw of kanariegeel: je hebt het voor het uitkiezen. Het stevig frame kan een maximale belasting van 180 kilo aan. Dankzij de comfortabele ruime zitting is er voldoende plaats voor twee personen.

COOLRIDER XXL
IS

Wij vertellen graag wat over onze coolrider Italian

Bij vragen horen we het uiteraard graag!

coolrider Italian
coolrider Italian
coolrider Italian

Motor

Snelheid: 25 of 45 km/h

De Coolrider Italian is verkrijgbaar met krachtige 2 KW motor met een maximumsnelheid van 25 of 45 km/h. De fluisterstille motor heeft geen problemen met hellingen, bospaden of een zanderige ondergrond. Elektrisch rijden betekent nooit brandstof tanken en milieuvriendelijk de weg op. Dat is pas stijlvol rijden!

Accu

Actieradius van 40 – 45 km

Plug-and-play: de Coolrider Italian staat altijd voor je klaar. Met een volledig opgeladen accu leg je gemakkelijk een afstand van 40 tot 45 kilometer af. Neem een extra batterij mee en maak een rit tot wel 130 km.

Banden

Brede en hoge banden

De banden van deze retro elektrische scooter zijn zo ontworpen dat ze vooral veiligheid bieden. Breed en hoog, dit zorgt voor een comfortabele rit. De banden houden bij welk weertype goed contact met het wegdek. Het lichtgewicht voorwiel is ontworpen om extra energie te besparen. Natuurlijk zijn er ook afgeveerde schokbrekers aanwezig: aan alles is gedacht.

Schijfremmen

Hydraulische en luchtgekoeld

Zowel voor als achter is de Coolrider Italian voorzien van hydraulische en luchtgekoelde schijfremmen. Belangrijk, want in noodsituaties sta je direct stil.

Overige specificaties

Verlichting en bediening

Ook in het donker geniet je van een veilige en comfortabele rit. De energiezuinige ledverlichting voor en achter, het remlicht en de knipperlichten verhogen de veiligheid van jou en andere weggebruikers. Via het display bekijk je de actuele snelheid, afgelegde afstand en natuurlijk de accustatus. Comfort staat voorop, daarom is er ook rekening gehouden met een ergonomische stuurbediening, een antislip treeplank en twee afsluitbare opbergvakken.

Fotogallerij

Technische specificaties

Afmetingen:

Lang: 1910 mm
Stuur breedte: 710 mm
Hoogte: 1120 mm
Bandenmaat: 110/90-10
Zithoogte: 750 mm
Gewicht: 85/100 KG 

Motor & Accu

2000 Watt brushless
2 x 60 Volt / 20Ah
2 x 60 Volt/ 32Ah

1 x 60 Volt/ 20Ah
1 x 60 Volt/ 32Ah
Klimhoek: 20 graden
Accu is verwijderbaar

Accu is afsluitbaar

prestaties

Max. snelheid 45KM
Actieradius: 130 KM*
Oplaadkosten: €0,50 per 100 KM
Oplaadtijd van de accu: 5 uur
* Hangt af van de omstandigheden en de accu configuratie

Opties:

Geel kenteken
Accuoplader 4.0 Ah
Afstandbediening
Alarm met duw-blokkering
Hydraulische remmen voor en achter
Diverse kleuren

Wat krijg je nog meer?

Héél veel rijplezier – Tijdens het rijden een glimlach op je gezicht – Aandacht van andere weggebruikers  en heel veel jaloerse blikken

Kenteken

Een geel kenteken krijgt je er gratis bij