Coolrider chopper

De Coolrider e-chopper mag gezien worden: een elektrisch scooter/ motorfiets met een krachtige 2000 watt motor. In Nederland komt dit model vrij weinig voor, je valt hier dus zeker mee op. Ben jij de eerste in jouw woonplaats met de Coolrider chopper? Verkrijgbaar in verschillende kleuren en hiermee geheel aan te passen aan jouw stijl. Ontdek alle ins en outs van de Coolrider chopper.

Old-school en opvallend design

We noemen hem de Coolrider chopper en dat is niet voor niks. Het ontwerp heeft veel weg van de originele chopper, maar dan elektrisch. Deze scooter/ motorfiets wordt namelijk 100% elektrisch aangedreven.

Het stevige frame is mooi afgewerkt met gekleurde kappen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren. Ga je voor neutraal wit, opvallend blauw of zomers geel? Uiteraard zijn er nog veel meer kleuren verkrijgbaar.

COOLRIDER XXL
IS

Wij vertellen graag wat over onze coolrider chopper

Bij vragen horen we het uiteraard graag!

coolrider chopper
coolrider chopper
coolrider chopper

Motor en accu van de Coolrider chopper

Deze elektrische scooter is voorzien van een krachtige 2000 watt motor. Hiermee rij je moeiteloos lange afstanden en overwin je hellingen. De 60V/ 20Ah accu heeft een actieradius van 40 tot 60 km. Dit is afhankelijk van het totale gewicht, het wegdek en de weersomstandigheden. Opladen van de accu kost je nog geen 5 uren. Dit betekent ’s avonds opladen, maar ook onder werktijd of wanneer jij ergens op bezoek bent. Zo is de Coolrider chopper direct weer klaar voor gebruik. Dit model is dan ook zeer geschikt voor woon- werkverkeer, dagtochten af gewoon omdat het kan. de Coolrider chopper is namelijk heel erg cool!

Elektrisch rijden is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens goed voor het milieu. Bovendien bespaar je hier een hoop kosten mee. Zo vraagt de brushless motor geen onderhoud en bespaar je veel op brandstofkosten. Handig: in veel grote steden komt de benzine aangedreven bromfiets of scooter er niet meer in. Met de elektrisch aangedreven Coolrider chopper ben je altijd welkom.

Veiligheid: remmen, verlichting en nog veel meer

Naast een modern design is er natuurlijk ook aan veiligheid gedacht. Aan de voorzijde een mooie maar vooral praktische lamp, waarmee je in het donker goed zicht hebt op de weg. Uiteraard aan de achterkant voorzien van achterverlichting met remlicht, wel zo veilig. Ook knipperlichten ontbreken niet aan deze coolrider chopper. Bij een noodstop sta je direct stil: de Coolrider chopper is namelijk voorzien van een hydraulische schijfrem. De profielbanden hebben een goed grip op de weg, ook bij regenachtig weer. De banden hebben een afmeting van 18 inch, handig om te weten.

De Coolrider chopper parkeren? Geen probleem, dit model is voorzien van een stabiele standaard. Zo staat jouw elektrische scooter motorfiets altijd veilig. Dit model heeft een totale lengte van 203 cm en een breedte van 78 cm. Jij hebt geen last van parkeerproblemen: de Coolrider chopper past overal tussen.

Over de maximale snelheid

Deze mooie elektrische chopper heeft een maximumsnelheid van 28 kilometer (blauw kenteken)  per uur. Hierdoor bereik je snel de plaats van bestemming. Om gebruik te maken van de Coolrider chopper ben je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een bromfietsrijbewijs (of autorijbewijs).

Maak kennis met de Coolrider E-chopper

Ben je al enthousiast over de Coolrider chopper? Bestel deze direct online. Geef je favoriete kleur door en wij zorgen dat deze elektrische chopper van jou is. We regelen alles: van bezorging tot het overschrijven op naam. Uiteraard kun je de Coolrider chopper ook bij ons afhalen. Twijfel je nog? Vraag dan een proefrit aan. Wedden dat jij straks net zo enthousiast bent als velen anderen?

coolrider chopper

Fotogallerij

Technische specificaties

Afmetingen:

Lang: 2050 mm
Stuur breedte: 800 mm
Hoogte: 940 mm
wielmaat: 1900 mm
Zithoogte: 58 mm
Gewicht: 79 Kg
Banden: 18 inch 

Motor & Accu

2000 Watt brushless
60 Volt / 20Ah
Klimhoek: 30 graden
Accu is verwijderbaar
Accu is afsluitbaar

prestaties

Max. snelheid 28 KM en 45 KM
Actieradius: 50 KM*
Oplaadkosten: €0,50 per 100 KM
Oplaadtijd van de accu: 5 uur
* Hangt af van de omstandigheden

Opties:

Geel of blauw kenteken
Accuoplader 4.0 Ah
Afstandbediening
Alarm met duw-blokkering
Telefoonoplader voor aan het stuur
Richtingaanwijzer
Hydraulische remmen voor en achter
Diverse kleuren

Wat krijg je nog meer?

Héél veel rijplezier – Tijdens het rijden een glimlach op je gezicht – Aandacht van andere weggebruikers  en heel veel jaloerse blikken

Kenteken

Zowel in geel als blauw kenteken