Elektrische step met zitting steeds populairder

News

De elektrische step is onder volwassenen al enige tijd in opmars. Nieuw is de e-step met comfortabele zitting en blauw kenteken. Het is eigenlijk een kruising tussen een elektrische scooter en een step en we kunnen er niet omheen: de Coolrider verovert de Nederlandse markt.

De Coolrider is betrekkelijk nieuw in Nederland. In 2017 werd het eerste exemplaar gezien, toen nog niet bedoeld voor de verkoop. Al snel bleek dat het bijzondere design de aandacht trok. Door de groeiende vraag naar deze bijzondere e-step is besloten om de Coolrider ook op de Nederlandse markt te brengen.

De Coolrider is geheel elektrisch en wordt aangedreven door een onderhoudsvrije motor en krachtige accu. Het apparaat kan een afstand tussen 40 en 60 kilometer afleggen en gaat hiermee de gewone elektrische step voorbij. Volledig opladen van de accu duurt slechts 6 uur. Vanwege de langere afstanden is aan alle comfort gedacht. Zo is de Coolrider uitgerust met een comfortabele zitting, hydraulische vering en voor- en achterverlichting. Ook over de veiligheid is nagedacht. Dit elektrisch vervoersmiddel is voorzien van veiligheidsstandaard, hydraulische schijfremmen en alarm. De Coolrider is een elektrische step/scooter met kenteken. Hierdoor kunnen nieuwe eigenaren er direct mee de weg op.

Opvallend ontwerp

Het is vooral het ontwerp dat de Coolrider zo populair maakt. Met zijn brede banden en frame, opvallend gekleurde kappen en de gedetailleerde afwerking steelt deze elektrische step met zadel de harten van jong en oud.

Liefhebbers hebben de keuze uit verschillende kleuren. Wie zijn bigwheel echt wil personaliseren, kiest voor een eigen ontwerp of logo. Hiermee maken vakantieparken of bedrijven extra reclame: de Coolrider met bedrijfslogo wordt zeker gezien. Er zijn maar weinig elektrische scooter en -step handelaren die deze uitgebreide mogelijkheden aanbieden.

Toepassingen in het dagelijks gebruik

Woon-werkverkeer wordt steeds hectischer en duurder. Vooral in de grote steden moeten forenzen rekening houden met langere reistijden zoals files of vertragingen in het openbaar vervoer. Het gebruik van de Coolrider is gemakkelijk, snel en ook nog eens een leuke manier van verplaatsen. Razendsnel door smalle straten, binnendoorwegen en langs de file. Niet voor niks kiezen steeds meer mensen voor een e-step. De Coolrider is echter veel meer dan een gewone elektrische step: hij is comfortabel, duurzaam en opvallend.

Voor bedrijven zijn er veel mogelijkheden. Zo kan de Coolrider (met bedrijfslogo) worden ingezet voor koeriersdiensten, voor de verhuur vanuit recreatieparken of als rijdende reclame. We zijn het vast wel eens: de Coolrider biedt onbegrensde mogelijkheden.

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Coolrider in het Noordhollands Dagblad

  Coolrider in het Noordhollands Dagblad

 • Elektrische step met zitting steeds populairder

  Elektrische step met zitting steeds populairder

 • De coolrider is RDW goedgekeurd

  De coolrider is RDW goedgekeurd

 • Euro4 scooter

  Euro4 scooter

 • Rijtest met de coolrider bij dagelijkseauto

  Rijtest met de coolrider bij dagelijkseauto

 • Coolrider in Autovisie

  Coolrider in Autovisie

 • Coolrider E-Fatbike net zo veilig als gewone fiets

  Coolrider E-Fatbike net zo veilig als gewone fiets

 • GEMEENTELIJKE SUBSIDIE VOOR ELEKTRISCHE SCOOTERS

  GEMEENTELIJKE SUBSIDIE VOOR ELEKTRISCHE SCOOTERS

 • E-STEP NEEMT TOE IN POPULARITEIT

  E-STEP NEEMT TOE IN POPULARITEIT

 • DE COOLRIDER IS RDW GOEDGEKEURD

  DE COOLRIDER IS RDW GOEDGEKEURD

 • ELEKTRISCHE STEP MET ZITTING STEEDS POPULAIRDER

  ELEKTRISCHE STEP MET ZITTING STEEDS POPULAIRDER

 • Coolrider in De Telegraaf

  COOLRIDER IN DE TELEGRAAF