E-STEP NEEMT TOE IN POPULARITEIT

News

E-STEP NEEMT TOE IN POPULARITEIT

Dat elektrisch rijden de toekomst heeft, laten de verkoopcijfers van elektrische scooters en e-step zien. In de eerste 4 maanden van 2018 is de verkoop van elektrische scooters verdrievoudigd. Dit blijkt uit cijfers van de RAI vereniging, waar veel importeurs bij zijn aangesloten. Ook de e-step maakt zijn opmars in het Nederlandse straatbeeld. Het groeiende aanbod, de verbeterde kwaliteit en goedkopere prijzen verklaren de sterke groeicijfers.

VERKOOP 2-TAKT BENZINEMOTOREN NIET LANGER TOEGESTAAN
Oudere 2-takt brommers en scooters zijn niet langer welkom in de grote steden. Ze zorgen voor teveel vervuiling en smog. Met name voor medegebruikers op het fietspad zijn deze vervuilende benzinescooters een bron van ergernis. Het lawaai en de ongezonde uitlaatgassen gaven aanleiding om de verkoop van deze vervoersmiddelen te verbieden. Sinds 1 januari 2018 geldt er een algemeen verkoopverbod voor brommers en scooters op benzine. Sinds dit verbod stijgt de verkoop van elektrische brommers, scooters en e-steps enorm.

ELEKTRISCH RIJDEN EN VEILIG DE WEG OP
De elektrische scooter is niet alleen populair bij ouderen, steeds meer jongeren kiezen voor elektrisch rijden. Hierbij zien we niet alleen een run op elektrische scooters, ook de e-step neemt sterk in populariteit toe. De e-step is een kruising tussen een elektrische step en scooter, waarbij vooral het moderne design opvalt. De Coolrider is zo een voorbeeld. Hij rijdt niet alleen comfortabel, het kenmerkt zich vooral door de verscheidenheid aan kleuren of ontwerpen. Daarnaast is de Coolrider ook nog eens RDW gekeurd en voorzien van blauw kenteken, iets dat bij veel e-steps met zitting ontbreekt.

Bij de Coolrider staat veiligheid op de eerste plaats. Zo is deze voorzien van voor- en achterverlichting, brede banden, hydraulische schijfremmen en een veiligheidsstandaard. Over dit laatste is duidelijk nagedacht: bij wegrijden met uitgeklapte standaard blokkeert de e-step automatisch. Het bijgeleverde alarm voorkomt een diefstalpoging. Mocht iemand dit toch in zijn hoofd halen, dan activeert het alarm en wordt het achterwiel geblokkeerd. Dat wordt lastig wegrijden.

De Coolrider mag dankzij zijn RDW keuring op de openbare weg. Deze e-step is leverbaar in vrijwel alle kleuren. Op aanvraag kan er gekozen worden voor kappen met een eigen logo of bijzonder design. Dit maakt de Coolrider ook voor de zakelijke markt interessant.

ELEKTRISCHE SCOOTER LEASEN?
Coolrider biedt u de mogelijkheid tot financiering: het leasen van een elektrische scooter. Hiermee kunt u de betaling van de Coolrider verdelen over een langere periode. Wij werken hierin samen met ScooterFlex. Lease de coolrider, na toetsing bent u direct eigenaar van de Coolrider! Neem contact met ons op en wij vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Ben jij de eerste die in jouw stad gezien wordt met de Coolrider?

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Coolrider in het Noordhollands Dagblad

  Coolrider in het Noordhollands Dagblad

 • Elektrische step met zitting steeds populairder

  Elektrische step met zitting steeds populairder

 • De coolrider is RDW goedgekeurd

  De coolrider is RDW goedgekeurd

 • Euro4 scooter

  Euro4 scooter

 • Rijtest met de coolrider bij dagelijkseauto

  Rijtest met de coolrider bij dagelijkseauto

 • Coolrider in Autovisie

  Coolrider in Autovisie

 • Coolrider E-Fatbike net zo veilig als gewone fiets

  Coolrider E-Fatbike net zo veilig als gewone fiets

 • GEMEENTELIJKE SUBSIDIE VOOR ELEKTRISCHE SCOOTERS

  GEMEENTELIJKE SUBSIDIE VOOR ELEKTRISCHE SCOOTERS

 • E-STEP NEEMT TOE IN POPULARITEIT

  E-STEP NEEMT TOE IN POPULARITEIT

 • DE COOLRIDER IS RDW GOEDGEKEURD

  DE COOLRIDER IS RDW GOEDGEKEURD

 • ELEKTRISCHE STEP MET ZITTING STEEDS POPULAIRDER

  ELEKTRISCHE STEP MET ZITTING STEEDS POPULAIRDER

 • Coolrider in De Telegraaf

  COOLRIDER IN DE TELEGRAAF