B2B ELEKTRISCHE SCOOTER

Steeds meer mensen stappen met plezier op de e-step. Blijf mobiel, waar je ook naartoe gaat. De Coolrider is van en voor iedereen. Onze doelstelling is om iedereen kennis te laten maken met de Coolrider.

1

Cool, Trendy & Hip

Cool, Trendy & Hip

2

Voor oud en jong

Voor oud en jong

3

RDW goedgekeurd

RDW goedgekeurd

Scooter verhuren– verdienmodel horeca & toerisme

De elektrische scooter wordt steeds vaker ingezet als verhuurscooter. Voor de horeca en toerisme biedt dit aantal aantrekkelijke kansen. Verhuur de elektrische scooter aan klanten of gasten en vergroot de klanttevredenheid. Bovendien genereert de verhuurscooter extra omzet.

OVER DECOOLRIDER

De Coolrider is in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: met 1 of 2 accu’s. De coolrider met een enkele accu is zeer geschikt voor verhuur van een paar uur terwijl met 2 accu’s geschikt is voor dagtochten. Kies bij de Coolrider voor (gekleurde) spatborden met bedrijfslogo of eigen afbeelding/ tekst. Dit ziet er niet alleen professioneler uit, maar zorgt ook voor gratis bedrijfsreclame!

Hieronder de belangrijkste specificaties van onze elektrische scooter.

Waarom Coolrider voor B2b?

Fiscaal aantrekkelijk

De 100% elektrisch aangedreven Coolrider met Lithium-ion accu voldoet aan de eisen van milieu investeringen en komt daarmee in aanmerking voor belastingvoordeel. (bron Milieulijst van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO))

Ook de coolrider verhuren of verkopen?

Cool, duurzaam, 100% elektrisch, groeiend product, hoge fun factor, eenvoudig te bedienen en omzet verhogend, dat is de COOLRIDER. Wil je extra inkomsten genereren en snel je investering terug verdienen dan is de COOLRIDER het perfecte product voor jouw business!

Voor wie?

Scooterverhuur – Hotel – Camping – B&B – Evenementen – Scooterwinkel – Vakantiepark etc. In minder dan een maand kunt u uw investering terug verdienen (afhankelijk van verhuurfrequentie) Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Verhuuroptieselektrischescooter

De aanschaf van een elektrische scooter is een duurzame en winstgevende investering. Zet hem in als verhuurscooter: klanten of gasten genieten van een fluisterstille rit door de stad of de natuur. Onze elektrische scooter rijdt met een snelheid van 25 km/h en heeft een actieradius van 50 – 120 kilometer. Dankzij de brushless motor is de Coolrider onderhoudsarm.

Met een verhuurprijs van €20 per uur (voorbeeld) is het mogelijk de aanschafprijs van de Coolrider in minder dan een maand volledig terug te verdienen (afhankelijk van de verhuurfrequentie). Hierbij valt te denken aan verschillende verhuuropties:

Steeds meer bedrijven stappen over op elektrisch rijden, iets dat we ook bij particulieren terugzien. Combineer deze twee zaken en verhuur de elektrische scooter!

OVER DECOOLRIDER

De elektrische scooter zijn RDW gekeurd. Hiermee zijn deze veilig bevonden voor deelname aan het verkeer.

De Coolrider is met verwisselbare accu verkrijgbaar. Ook is er een mogelijkheid om een extra accu te bestellen zodat je de coolrider de hele dag kunt verhuren en daardoor omzet verhogend is. In opdracht kunnen we ook de spatborden voorzien van huisstijlkleuren en/of logo zodat het een perfecte marketingstool is voor je bedrijf of instelling. Een kratje voorop om eventueel boodschappen te vervoeren dat kunnen wij ook regelen. Vraag naar alle mogelijke opties. We bezorgen de elektrische scooter (gratis) door heel Nederland m.u.v de waddeneilanden.

Coolrider

  • 1500 watt brushless motor
  • Uitneembare Lithium-ion accu van 20 Ah – 60 voltof 2 x 20 Ah-60 volt
  • Actieradius 40 – 120 kmLigt aan de accu configuratie
  • Volledig opladen in ongeveer 6 uur
  • Hydraulische schijfremmen
  • Hydraulische vering
  • Brede tubeless banden
  • Blauw kenteken