coolrider xl

Elektrische scooter 2019

Elektrische scooter 2019

Elektrische scooters nemen steeds meer in populariteit toe. Snel manoeuvreren door het drukke stadsverkeer of genieten van de natuur: elektrisch rijden is goedkoper én milieuvriendelijk. Maak kennis met de elektrische scooter 2019: de Coolrider. Met een uniek design, krachtige motor en verschillende veiligheidsaspecten.

Voordelen van de elektrische scooter

De elektrische scooter of e-scooter kent een aantal voordelen. Zo is deze toegestaan in steden met een milieuzone. Deze milieuzones vind je in de grotere steden zoals Amsterdam en Utrecht. Daarnaast zullen steeds meer steden in de toekomst een milieuzone instellen. Dit betekent dat er alleen nog elektrische brommers en scooters welkom zijn. Ontdek de vele voordelen van de elektrische scooter:

  • Krachtige onderhoudsvrije motor die altijd klaar is voor gebruik
  • Actieradius 50 – 60 km zonder brandstofkosten
  • Binnen 6 uur volledig opgeladen, dus (bijna) altijd beschikbaar voor de volgende Red
  • Hydraulische schijfremmen en hiermee veilig voor de openbare weg
  • RDW gekeurd, inclusief blauw kenteken

De elektrische scooter 2019 heeft ook een nadeel. Ooit moet je de accu vervangen worden, wat voor extra kosten zorgt. Zetten we dit tegenover de onderhoudsbeurten aan een brandstofmotor, dan ben je met een elektrische scooter voordeliger uit.

De elektrische scooter test

Welke elektrisch aangedreven scooter biedt de beste kwaliteit en heeft de langste levensduur? De ANWB heeft eerder een test met elektrische scooters uitgevoerd. Hieruit blijkt dat niet alle e-scooters even goed scoren op prestaties, rijeigenschappen, remmen en kwaliteit. In de test ging het ook nog eens om de duurdere modellen elektrische scooters. Sommigen hebben een actieradius van nog geen 30 kilometer, wat natuurlijk erg teleurstellend is. De Coolrider is een mix van elektrische scooter en e-step ineen. Coolrider gebruikers zijn vooral tevreden over de stabiele wegligging, het comfort en de kwaliteit van de accu.

Coolrider: goedkope elektrische scooter

De Coolrider is alles wat je nodig hebt om elektrisch te rijden. Door dorpen en steden, langs het strand of door het bos: deze e-scooter neemt je overal mee naartoe. Met het naadloze opvallend design en de compacte afmeting manoeuvreer je moeiteloos door smalle straatjes, neem je scherpe bochten en weersta je hobbels in de weg. Nooit meer parkeerproblemen: deze e-scooter past echt overal tussen. Compact voor onderweg, maar ook voor de portemonnee. Deze e-scooter is ruim de helft goedkoper dan de dure geteste merken van de ANWB. Je zou gek zijn wanneer je meer betaalt voor een model dat helemaal niet zo goed uit de test komt. Dan is de keuze toch snel gemaakt? De Coolrider is dan ook een goedkope elektrische scooter te noemen, zonder op kwaliteit in te leveren.

Specificaties Coolrider

Meer weten over de elektrische scooter 2019? Wat direct opvalt is het moderne design zonder lasnaden. Hiermee is hij onderscheidend van andere elektrische scooters of e-steps. Deze bigwheel heeft brede banden met een maat van 225/55/8. De banden zorgen voor een uitstekende grip op het wegdek, ook bij glad of regenachtig weer. De combinatie tubeless banden en hydraulische vering zorgt voor een grote veerkracht. Je hoeft geen hobbeltje uit de weg te gaan.

Comfort en veiligheid, dat is waar het om draait. Op het brede zadel kun je urenlang zitten. Zonder het lawaai van een motor geniet je van alles om je heen. Dankzij de hydraulische schijfremmen sta je bij nood direct stil. Het e-brake systeem blokkeert de wielen niet, dat is wel zo veilig.

Nog meer veiligheid: de Coolrider is voorzien van verlichting, veiligheidstandaard en alarm met afstandsbediening. Vanuit de woning of vanaf het zonnige terras activeer je het alarm op afstand. Doet iemand een poging om de Coolrider mee te nemen? Het alarm gaat af en het achterwiel blokkeert. Deze elektrische scooter 2019 is en blijft van jou.

De maximumsnelheid bedraagt 25 kilometer per uur. Bedenk je eens hoe snel je op het werk, in de stad of bij vrienden bent. Waarbij je ook nog eens de aandacht trekt met dit unieke design. De actieradius bedraagt 50 – 60 kilometer. Een en ander is afhankelijk van het wegdek, de weersomstandigheden en het gewicht dat de elektrische scooter draagt. Voordeel van de elektrische scooter 2019 is dat de accu een snelle laadtijd heeft. In slechts 6 uur is de accu volledig geladen. Ondertussen ben jij aan het werk, shop je de mooiste kleding of geniet je van een pilsje op het terras. De Coolrider staat daarna gewoon weer tot jouw beschikking: met een volle accu.

RDW gekeurd met blauw kenteken

Deze e-scooter/e-step is in tegenstelling tot andere modellen volledig RDW gekeurd. Dit betekent dat deze is goed bevonden voor gebruik op de openbare weg. Je ontvangt bij aanschaf van de Coolrider een blauw kenteken. Hiermee is het mogelijk om dit model direct te verzekeren. Er geldt bij een blauw kenteken geen helmplicht. Deze e-scooter valt onder dezelfde verkeersregels als normale scooters.

Coolrider kopen: dit moet je weten

De elektrische scooter 2019 – Coolrider is verkrijgbaar als standaardmodel of met uitneembare en verwisselbare accu. Dit laatste model heeft ook een duo zadel, wat wel zo handig is. Bepaal zelf de kleur van de kappen. Ga je voor blauw, opvallend rood of hou je het liever bij neutraal zwart? Alles is mogelijk. Is de Coolrider voor zakelijk gebruik of wil je extra opvallen? We bieden de mogelijkheid om een bedrijfslogo, eigen afbeelding of tekst op de kappen te laten drukken. Persoonlijker kun je jouw nieuwe e-scooter niet maken.

Twijfel je nog over de Coolrider? Geen probleem, kom gewoon een proefrit maken. We zijn ervan overtuigd dat ook jij enthousiast bent over de elektrische scooter van 2019. Je hoeft na aankoop je Coolrider niet op te komen halen: we bezorgen door heel Nederland.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *