Rijtest met de coolrider bij dagelijkseauto

Bij de mannen van dagelijkseauto.nl is de coolrider ook opgevallen. Ze wilden héél graag erop rijden en vroegen ons of ze een uitgebreide rijtest ermee mochten doen. Natuurlijk zijn wij hiermee akkoord gegaan en hebben de scooter netjes bij hun afgeleverd. Lees hier het hele artikel van hun ervaringen en het plezier wat ze ermee hebben gehad.

Rijtest met de coolrider bij dagelijkseauto   Rijtest met de coolrider bij dagelijkseauto   Rijtest met de coolrider bij dagelijkseauto   Rijtest met de coolrider bij dagelijkseauto

De site van dagelijkseauto.nl is om de autoliefhebber, consument én leaserijder zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste modellen. Zij doen dit door middel van duidelijke taal, die door iedereen begrepen wordt. Bij Dagelijksauto.nl leggen ze niet de focus op één segment, maar op alle soorten auto’s. Lees hier het arikel

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *